La sobretaula

Pere Escobar

Pere Escobar

El "Tot gira" comença a les quatre de la tarda. És l'hora del cafè, les pastetes... el moment per conversar, per fer sobretaula. El Pere Escobar visita cada cap de setmana la casa d'un esportista o personatge relacionat amb l'esport. Aquesta temporada també ens acostem a personatges VIP desvinculats de l'esport per parlar de futbol, bàsquet... La sobretaula de l'Escobar, dissabte o diumenge a les quatre al "Tot gira".

Podcast

ÀUDIOS

Snack Barça

Lluís Canut, "Snack Barça" al "Tot gira"

Lluís Canut

Cada cap de setmana, quan juga el Barça, els del "Tot gira" entrem a l'"Snack Barça". Aquesta temporada el Bernat Soler deixa el bar i hi entra el Lluís Canut. El Canut ens hi espera per posar en marxa el baròmetre culer. Com pensa l'aficionat del Barça? Què li passa pel cap? Quines són les seves pors i il·lusions? Entrem a l'"Snack Barça" cada cap de setmana just abans o just després de "La TdP".

ÀUDIOS

Pol Trafford

Manchester continua sent la capital de la Premier, amb Pep Guardiola al City i Mourinho al United. I el "Tot Gira" hi té el seu corresponsal, el Pol Gustems. Cada cap de setmana entrem al "Pol Trafford" i us presentem el millor de la jornada de la Premier i també us descobrim històries d'una lliga simplement diferent.

Podcast

ÀUDIOS

El melic del futbol

Jordi Mèlich

Jordi Mèlich

El "Tot gira" manté la seva fidelitat al futbol català. Al nostre país hi ha més de 1.500 clubs federats i la vida no s'acaba al Barça i l'Espanyol. Cada cap de setmana tenim un espai per al futbol territorial. I engeguem la tercera edició del "Trofeu al millor himne del Futbol català"! El Jordi Mèlich, tota una institució del futbol català, ens presenta "El melic del futbol". 

Podcast

ÀUDIOS

Xip groc

Xip groc

Xip groc

El "Tot gira" està malalt de running. La febre runner ens ha tocat! Cada cap de setmana dediquem un espai del nostre programa a un fenomen que no para de créixer al nostre país. Les curses populars, les maratons, les curses verticals, triatlons, ultramans, trailwalkers... El fenomen running està de moda i no té límits. De la mà del Pere Bosch, cada cap de setmana us portem les últimes novetats, fem agenda de curses i us descobrim els grans herois del running.

Podcast

ÀUDIOS

We are the Champions

El sorteig de la fase de grups de la Champions serà dijous, a Mònaco

Logo Champions League

Volem viure la Champions amb els cinc sentits! El Jaume Ramon ens presenta el millor de la jornada. Una altra mirada a la millor competició de futbol del món. Perfils, històries curioses, catalans de Champions... Quan hi hagi jornada de Champions, el diumenge anterior a la nit, espai sobre la Lliga de Campions al "Tot gira".

Podcast

ÀUDIOS

No faré declaracions

L'Ernest Macià custodia el trofeu de la lliga ACB

L'Ernest Macià custodia el trofeu de la lliga ACB

Coach Macià compareix un cop per setmana per valorar l'estat del bàsquet català, europeu i mundial. Següent pregunta?

Podcast

ÀUDIOS

La Girateca

Cada cap de setmana, Albert Benet ens obre les portes de la fonoteca de Catalunya Ràdio. Recuperem narracions antigues, entrevistes passades, àudios "vintage"... Tornem a sentir el Núñez president, Van Gaal, Cruyff... Catalunya Ràdio va néixer el 1983 i el seu arxiu sonor és un tresor que homenatgem cada cap de setmana a "La girateca".

ÀUDIOS

Olor de resina

Olor de resina

Olor de resina

L'handbol segueix tenint el seu espai a Catalunya Ràdio. Amb en Ramon Salmurri, coneixem els detalls d'un esport amb una llarga tradició i amb un tret molt característic: la peculiar olor de resina que omple els pavellons. Resina perquè no s'escapi la pilota, i resina perquè no se t'escapi cap de les històries que explicarem en aquesta secció. Seguim l'actualitat del Barça, Granollers i Castelldefels, màxims exponents de l'handbol al nostre país. A través d'una mirada catalana, vivim la realitat internacional d'aquest esport i dels seus protagonistes.

Podcast

ÀUDIOS

Estic girat

Estic Girat

Estic Girat

Nova temporada de l'"Estic girat" al "Tot gira" amb la voluntat de recollir les mil i una històries d'un dels esports més arrelats al nostre país, l'hoquei patins. Amb la Montse Mir, a més de repassar el més destacat de cada jornada, també farem atenció als jugadors i tècnics catalans que juguen i entrenen a les altres lligues europees. I ho arrodonirem amb el "Diuen, diuen, diuen", un apunt que podrà ser divertit, entranyable, curiós... Expliquem aquelles anècdotes que passen abans, durant o després dels partits i que els seus protagonistes no han oblidat!

Podcast

ÀUDIOS

Territori Guixà

"Tot gira migdia", amb Maria Guixà. Temporada 2016/2017

Tot gira migdia - Maria Guixà

Amb la Maria Guixà ens endinsem a l'univers poliesportiu. Hi ha vida més enllà del futbol, el bàsquet i l'handbol. La Maria ens acosta cada setmana els grans protagonistes de l'atletisme, els esports d'aigua i en general dels mal anomenats "esports minoritaris".

Podcast

ÀUDIOS