David Clupés

David Clupés

Un 28 d'agost de 2004 s'emetia el primer Tot Gira de la història. Neixia el primer carrussel esportiu radiofònic en llengua catalana. 13 anys després continuem al per del canó amb les nostres particulars maratons esportives, perquè el cap de setmana és nostre. Amb el nostre ADN intacte: explicar l'esport en directe, amb passió i des d'allà on passen les coses. El Tot Gira ja duu més de 1.000 programes a les espatlles i viu la seva catorzena temporada consecutiva, amb David Clupés al capdavant.

Aquesta és una temporada històrica pel Girona i al Tot Gira podeu seguir tots els partits en directe, amb la narració de l'Eduard Solà, el micròfon autònom del Xevi Soler i el Roger Arbusà i l'ànàlisi de l'exjugador i entrenador del Girona, Raül Agné. Els partits del Barça amb "La TdP", "La transmissió de l'Espanyol" amb Eudald Serra, el Madrid amb el Pere Escobar i el Nàstic, el Reus i el Barça B a Segona. ACB, handbol, hoquei patins, Fórmula 1... i l'"Univers MotoGP". Continuem transmetent totes les curses del Mundial de MotoGP: 18 curses, 18 transmissions.

Mantenim espais habituals i els nostres col·laboradors (Bernat Soler, Lluís Canut, Àlex Corretja, Sergio González, Alfredo Relaño, Rubén Uría, Jordi Mèlich, Pere Bosch, Gerard Jubany...). Repetim experiència amb el "Play Gira", quarta edició, el torneig de FIFA que busca el millor "gamer" de Catalunya. I tornem a proposar un gran repte esportiu als nostres oients.. si l'any passat vam entrenar quatre oients per fer una marató de muntanya, aquest any anirem un pas més enllà de la mà de quatre ex atletes...

"Tot gira", dissabte i diumenge de 16 h a 23 h. Amb David Clupés al capdavant per quart any consecutiu i amb la subdirecció de Ricard Torquemada. El cap de setmana segueix sent nostre!

Ens trobareu a gira@catradio.catfacebook.cat/totgira i twitter.com/totgira.