Aquest dissabte, a les 17.00 h

25 anys de Wembley! El "Tot gira" celebra amb Koeman la primera Copa d'Europa del Barça!

Al "Tot gira" hem preparat una Sobretaula Gran Reserva Wembley 92! Ja hi han passat, el 'Chapi' Ferrer i Carles Rexach. Avui, torn per a Ronald Koeman!
Ronald Koeman, l'heroi de Wembley, en un moment de l'entrevista amb David Clupés, a la ciutat esportiva de l'Everton

Ronald Koeman, l'heroi de Wembley, en un moment de l'entrevista amb David Clupés, a la ciutat esportiva de l'Everton

Hem viatjat a Liverpool per trobar-nos amb Ronald Koeman, l'heroi de Wembley. El 4 d'aquell mític equip, que amb el seu xut al minut 111 del partit contra la Sampdoria va obrir les portes de la glòria per al barcelonisme!

Aquí teniu un tastet de l'entrevista!

El Puyal la va clavar en la locució i Koeman en el llançament de la falta. El diumenge 21, en funció del desenllaç de la Lliga, reviurem amb ell al "Tot gira" aquell gol màgic. Fem una gran Sobretaula Gran Reserva Wembley 92! Com va dir Cruyff aquell dia, "sortiu i disfruteu" d'aquests grans documents! 25 anys de Wembley!

"Tocarà Stóitxkov, pararà Bakero i picarà Koeman"

Aquest dissabte, 20 de maig, el fantàstic gol de Koeman, la primera Copa d'Europa del Barça, la mítica narració del Puyal, compliran 25 anys! El vell Wembley ja no hi és, però l'estadi londinenc quedarà per sempre en l'imaginari col·lectiu dels culers. Com la petita ensopegada de Cruyff saltant la tanca que separava la banqueta del camp, o el pal del Hristo, o les aturades de Pagliuca, o "Talín" Alexanko aixecant la primera orelluda a la història del Barça.

ÀUDIOS RELACIONATS