Temporada 2018-2019

Terribas, Torquemada i Escapa, puntals de la nova graella de Catalunya Ràdio

Carles Porta i Paula Molés estrenen programa els caps de setmana. La temporada arrencarà aquest dilluns 3 de setembre

Actualitzat

Estem a punt per a una nova temporada

Per sisè any consecutiu, Mònica Terribas ens despertarà a "El matí de Catalunya Ràdio": "Quan la realitat ens atropella i decideix per tu, el més important és estar a l'alçada." El programa inclourà noves seccions com "En primera persona del plural", un altaveu perquè la gent expliqui els problemes que els afecten; "No hi ha drets", un espai conduït per la sociòloga Iolanda Fresnillo; i, "I visca la terra!", una volta pel territori amb la unitat mòbil de Laia Claret. "El matí" manté el seu estol de col·laboradors.

El cap de setmana sonarà diferent

Amb Ricard Torquemada a "LaTdT" i Roger Escapa a "El suplement". Torquemada pren el relleu de Joaquim María Puyal en les transmissions dels partits del Barça: "Si Cruyff ens va ensenyar a mirar el futbol del Barça amb els seus ulls, el Quim ens ha ensenyat a mirar les transmissions de futbol per la ràdio amb la seva mirada." I l'Escapa, després de presentar "El matí" durant tot l'estiu, s'enganxa al cap de setmana: "Conec molt bé les dinàmiques del programa i el projecte, l'evolucionarem, i tinc molt clar com vull que soni." És l'aposta de Catalunya Ràdio per joves talents que han crescut a la casa.

Carles Porta presentarà "Crims"

Després de l'èxit de "Tor, tretze cases i tres morts", la primera sèrie de no-ficció de Catalunya Ràdio, arriba "Crims", un programa setmanal d'històries fosques i criminals, dirigit i presentant per Carles Porta amb la col·laboració de Lídia Orriols, que explicarà crims de veritat de manera novel·lada. Els dissabtes, de 21 a 22 h.

Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín"

Per reivindicar, precisament, que la gastronomia és cultura. Cada dissabte, a partir de les 15 h, Paula Molés convidarà al restaurant caníbal persones que explicaran per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Aquesta és la graella de Catalunya Ràdio. La tens a un clic!

Els podcasts de Catalunya Ràdio a Spotify

Catalunya Ràdio integra una selecció dels seus programes en l'oferta de podcast de Spotify. Amb aquest acord, és la primera emissora de ràdio de l'Estat que comparteix la seva oferta a la popular plataforma de "streaming", on ja es poden trobar podcasts d'altres mitjans com la BBC, The Guardian, The New York Times o Al-Jazeera.

L'espot de la temporada:



Estem a punt!

ARXIVAT A:
Catalunya RàdioMitjans de comunicació
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut