A Catalunya Ràdio, les reaccions a l'afirmació del jutge i senador per ERC

Terratrèmol Santi Vidal!

"La Generalitat té totes les vostres dades fiscals. Això és legal? No". Aquesta declaració del jutge i senador per ERC Santi Vidal ha portat cua, i per Catalunya Ràdio han desfilat tots els protagonistes. Neus Munté, la consellera de Presidència i portaveu del govern; Sergi Sabrià, portaveu d'Esquera Republicana; i Miquel Iceta, primer secretari del PSC.

Actualitzat

La declaració de Neus Munté, consellera de la Presidència i portaveu del govern, a "El matí de Catalunya Ràdio"

"El que diu Santi Vidal és absolutament fals, ho desmenteixo de manera rotunda i categòrica, són declaracions molt greus, perquè són falses. El govern actua amb total transparència i no hem aconseguit cap dada dels ciutadans de forma il·legal"

La declaració de Sergi Sabrià, portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya, a "El matí"

"La feina del govern és legal, absolutament transparent, el que ha dit Santi Vidal és mentida, segurament la seva declaració és fruit de l'entusiasme. Hem de parlar amb ell i que s'expliqui, abans de prendre cap decisió"

La declaració de Miquel Iceta, primer secretari del PSC

"Demanarem que el govern s'expliqui al Parlament i que compareguin els consellers afectats, el que s'ha dit és molt greu i no ho diu qualsevol, Santi Vidal és una persona de confiança d'Esquerra Republicana"

Cristian Segura, el periodista que destapa la polèmica

"Al principi vaig pensar que era fàbula. Ficció"

"La tertúlia del matí"

"Les declaracions atempten contra la principal línia de flotació del procés: legalitat"

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut