Anar a la navegació principalAnar al contingut
Tast vertical

Visitem el Primavera DO Terra Alta

Durada: 53 min

Ens instal·lem al convent de Sant Salvador d'Horta de Sant Joan, un dels escenaris que aquest cap de setmana acull el festival Primavera DO Terra Alta. Ens hi acompanyen tres representants d'aquesta denominació d'origen: Marc Paladella, membre de la cooperativa Viticultors Bateans; Ramon Roqueta, propietari del celler La Fou, i Jordi Rius, secretari de la DO. Amb ells i amb el Fredi Bassal parlem dels vins que es produeixen a la comarca i de la importància d'unes jornades com aquestes per donar-los a conèixer. I amb la Sole G. Insua repassem el programa d'actes del cap de setmana. També ens visiten David Mora, coordinador del Màster de Turisme Gastronòmic del Basque Culinary Center, i Stefano Tulli, expert en màrqueting, innovació i enoturisme, amb qui conversem sobre el turisme vinculat al vi. I com que estem en plena Setmana de la Llengua, la Maria Prieto, lingüista de Catalunya Ràdio, ens parla del nom Terra Alta i de l'etimologia del seu raïm més característic, la garnatxa.

ESCOLTA-HO ARA
Visitem el Primavera DO Terra Alta

Similars