Anar a la navegació principalAnar al contingut
Tast vertical

Trenquem tòpics sobre el vi rosat

Durada: 54 min

Hi ha qui es pensa que es fa barrejant vi blanc i vi negre, qui creu que és únicament per a l'estiu i qui el considera una beguda només per a dones. Però el vi rosat també té grans adeptes, que s'han unit per reivindicar-lo en el SomRosats, el primer festival de vins rosats de Catalunya. La seva impulsora és la Sara J. Rubio, que ens visita acompanyada de dos altres amants del rosat: Chus Brion, sommelier i membre de la taula d'experts del festival, i Pol Aluja, enòleg, comunicador i guia del circuit d'aromes del SomRosats, que ens proposa un joc d'endevinar olors. Amb el Fredi Bassal tastem dos rosats completament diferents, i l'estudiant en pràctiques del programa, Maria Francesc, ens explica com va descobrir aquest tipus de vins en una sessió de tast. La Sole G. Insua ens acosta l'actualitat de la setmana del món del vi i estrenem un nou espai, "El passadís", en què dues companyes de la ràdio, la Paula Molés i la Montse Barcon, ens fan propostes gastronòmiques i culturals.

ESCOLTA-HO ARA
Trenquem tòpics sobre el vi rosat

Similars