#CRmésvist

Rull, Guardiola i l'humor de l'"APM?", el més escoltat de Catalunya Ràdio

L'1 d'octubre, Puigdemont i Niño Becerra són alguns dels protagonistes dels deu continguts més escoltats aquest 2017 a Catalunya Ràdio

Actualitzat

El 2017 ha estat un any informativament molt intens. Els atemptats a Barcelona i Cambrils, l'1 d'octubre, les incògnites davant d'una possible Catalunya independent, la marxa de Carles Puigdemont a Brussel·les i l'aplicació de l'article 155 són alguns dels temes que més interès han despertat entre els nostres usuaris. Aquests són els continguts més escoltats de Catalunya Ràdio.

1. Carta de Josep Rull des de la presó

L'exconsellera Irene Rigau va portar a la tertúlia del "Catalunya vespre" la carta que li havia enviat Josep Rull, on li explicava el tracte rebut en el seu trasllat a la presó.

2. Sanchis i Évole i el paper dels mitjans de comunicació

El director de TV3 i el director de "Salvados" van visitar "El suplement" per debatre sobre la cobertura als mitjans de l'1 d'octubre. Arguments, discrepància i una lliçó magistral de comunicació i periodisme.

3. Guardiola i les càrregues de l'1 d'octubre

Pep Guardiola va expressar la seva tristesa i indignació als micròfons de Catalunya Ràdio per les càrregues policials de l'1 d'octubre. L'entrenador del Manchester City va reconèixer a Mònica Terribas que hauria optat per suspendre el partit del FC Barcelona, que finalment es va jugar a porta tancada.

4. Primera entrevista a Carles Puigdemont des de Bèlgica

"El matí de Catalunya Ràdio" es va desplaçar a Brussel·les per entrevistar Carles Puigdemont i els consellers cessats pel govern espanyol. Aquesta va ser la primera entrevista de Puigdemont en un mitjà català des que va marxar a Bèlgica.

5. Pedrerol, Roncero i Ojeda després de la remuntada

Recopilatori de l"'APM?" amb les reaccions de la "caverna" madridista després de la remuntada històrica del Barça. Pedrerol enterrant els de Luis Enrique abans d'hora, Roncero abatut després del 6 a 1 i Álvaro Ojeda empassant-se els plàtans que havia comprat per als culers. Tot amanit amb l'humor "APM?"!

6. Com seria l'economia d'una Catalunya independent?

Els economistes Santiago Niño-Becerra i Oriol Amat van mantenir un intens cara a cara al "Revolució 4.0". El tema a debat: l'economia d'una Catalunya independent.

7. Els gols del Madrid-Barça narrats pel Puyal

La retransmissió de Joaquim Maria Puyal dels gols de Leo Messi, estrella indiscutible del Madrid - Barça, està entre els àudios més escoltats de l'any. Amb els dos gols d'aquest partit, l'argentí va assolir la xifra de 500 gols com a blaugrana.

8. Catalanofòbia a l'"APM?"

L'"APM?" torna a repetir a la nostra llista amb algunes de les perles que s'han dit dels catalans els últims anys.

9. Sala i Martín i les repercussions econòmiques del 155

A la seva secció a "El matí de Catalunya Ràdio", l'economista Xavier Sala i Martín va alertar que l'aplicació de l'article 155 podria col·lapsar l'economia catalana i l'espanyola.

10. Gabilondo, Nierga, Catalunya i Espanya

Conversa de Gemma Nierga amb el periodista Iñaki Gabilondo a "El suplement" sobre la relació entre el govern català i l'espanyol i les possibles solucions al conflicte entre els dos executius.

ARXIVAT A:
CRmésvist 2017Mésvist 2017
Anar al contingut