Jaume Roures, fundador de Mediapro
Jaume Roures, fundador de Mediapro
El matí de Catalunya Ràdio

Roures pregunta a Rajoy si les invitacions a dinar de secretaris d'estat també són secretes

El fundador de Mediapro es mostra molest per la utilització mediàtica i política que s'ha fet del sopar a casa seva entre Pablo Iglesias i Oriol Junqueras i parla de filtracions interessades

Actualitzat

El sopar entre el líder de Podem, Pablo Iglesias, i el d'ERC, Oriol Junqueras, a casa de Jaume Roures, fundador de Mediapro, ha aixecat molta polseguera. Roures, tertulià d'"El matí de Catalunya Ràdio", s'ha mostrat sorprès de l'expectació mediàtica i política del sopar. A banda dels titulars, el mateix Mariano Rajoy va esmentar el sopar al Congrés.

Roures considera que hi va haver filtracions interessades perquè hi hagués periodistes a la porta de casa seva i poder parlar de "sopar secret".

"Els periodistes que hi havia a la porta eren de Madrid. Venien a fer el titular de 'sopar secret', no a fer periodisme."

En aquest sentit, l'empresari pregunta a Rajoy si invitacions de membres del seu gabinet també són "secretes":

"Dos secretaris d'estat del senyor Rajoy em truquen i em diuen si anem a dinar per parlar de Catalunya. Això és secret? El senyor Rajoy ho sap? No ho sap? Li importa? Si et veus amb algun dels seus ministres, això també és secret? Hi havia una manipulació d'origen per parlar d'un sopar secret."

Roures ha explicat que coneix Oriol Junqueras i Pablo Iglesias de fa anys, molt abans que fossin destacats líders polítics, i ha desgranat molt pocs detalls de les cinc hores que va durar el sopar. Només s'ha limitat a negar que es parlés d'una moció de censura a Mariano Rajoy.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut