Temporada 2016-2017

Roger de Gràcia fitxa per Catalunya Ràdio i declara l'"Estat de Gràcia"

L'humor i les ganes de saber seran la base d'"Estat de Gràcia", el nou programa magazín de les tardes de Catalunya Ràdio. Roger de Gràcia ha avançat que entre els col·laboradors hi haurà les escriptores Lolita Bosch i Sílvia Soler i del músic Joan-Pau Chaves.

Actualitzat

El periodista i comunicador Roger de Gràcia estrenarà el 29 d'agost el nou programa de les tardes de Catalunya Ràdio, "Estat de Gràcia". Roger de Gràcia dirigirà una aposta per l'entreteniment de qualitat, la cultura i l'humor amb un segell personal que ha caracteritzat aquest periodista i comunicador en la seva trajectòria televisiva a TV3 i que ara aportarà a la renovada graella de Catalunya Ràdio.

Roger de Gràcia ha avançat a "El matí de Catalunya Ràdio" que, entre molts altres col·laboradors, tindrà les escriptores Lolita Bosch i Sílvia Soler i el músic Joan-Pau Chaves.

De Gràcia assegura que serà un programa amb humor i que el que el mourà és la passió i les ganes de saber.

El comunicador ja ha avançat: "No partirem de l'humor, partirem de l'ànsia de saber, de la passió per conèixer històries de gent i històries del país. I, a partir d'aquí, l'humor surt sempre, perquè l'humor és una defensa; de vegades, contra la por, contra el vertigen i, de vegades, és una manera de connectar amb altres persones." Roger de Gràcia ha explicat que seguirà l'actualitat informativa, però serà, diu, un programa per aturar-nos, reposar i escoltar-nos, per saber més coses.

"Estat de Gràcia" es farà en directe cada dia, de dilluns a divendres, de 4 a 7 de la tarda.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut