L'entrevista del "Revolució 4.0"

Parlem d'innovació, creativitat i competitivitat amb els emprenedors que la fan possible.

ÀUDIOS

Catalunya Valley

Ricard Castellet i Marc Cortés

Ricard Castellet i Marc Cortés

Ricard Castellet, Digital Services Alliance a BeRepublic, i Marc Cortés, director general de RocaSalvatella, són dos dels influenciadors líders del sector que ens explicaran el safareig de l'ecosistema digital i emprenedor del moment. El lloc per estar a l'última de tots els esdeveniments provocats per les empreses més punteres.

ÀUDIOS

Startups

Yolanda Pérez, directora de BStartup de Banc Sabadell, ens acosta la realitat d'emprenedors que tenen un projecte sòlid i consolidat, així com els secrets de la seva idea.

ÀUDIOS

ADN digital

Amb Gil Blancafort de Yslandia i Eduard Farga de Seidor farem ADN Digital. Amb en Gil sabrem les darreres innovacions en publicitat creativa en diferents àmbits i com es fa servir la transformació digital publicitària amb destacats talents. Amb l'Eduard sabrem com la tecnologia més puntera de IOT o intel·ligència artificial ajuda a fer la digitalització, la innovació i l'optimització de resultats amb casos pràctics.

 

ÀUDIOS

Connexions

Fran Soley, cap de Màrqueting Digital d'Estrella Damm, ens explicarà com diferents marques afronten el repte de la transformació digital. Tot plegat, amanit amb una bona agenda amb els millors esdeveniments del sector.

ÀUDIOS

Emprèn internet

Alexandre González, president de la Cambra d'Emprenedors i Empresaris, ens descobrirà dos cops al mes les connexions entre universitat i empresa. Ens visitaran les idees en estat més embrionari i també perfils sèniors com a mentors de projectes dels estudiants del país.

ÀUDIOS

La caixa digital

Amb Jordi Pi, productor executiu de Mitjans Digitals de TV3, omplirem una caixa metafòrica on hi haurà els favorits del convidat, un tuit fixat, un perfil d'IG recomanat o la geolocalització del seu poble inspirador de #CatalunyaExperience. El rerefons de la relació del convidat amb les seves xarxes  i la repercussió que això té a nivell personal i professional.