El Revolució 4.0 estrena tercera temporada sent el programa de referència d'emprenedors i transformació digital a l'antena de Catalunya Ràdio, els diumenges de 23 a 24 h de la nit. La periodista Xantal Llavina i el seu equip de col·laboradors desgranen les figures dels emprenedors i les eines de futur de la societat digital. Les claus són la innovació, la creativitat, la competitivitat, les empreses digitals i tots aquells que han aconseguit ser casos d'èxit en els seus sectors professionals. L'eix principal del programa és l'entrevista. Per aquest espai continuen passant personatges molt rellevants del món d'internet, la literatura, el cinema, l'economia o els mitjans de comunicació...

En aquesta tercera temporada, hi ha dos fitxatges nous: l'economista Santiago Niño-Becerra, que fa la seva #MasterClassBecerra sobre el futur de l'economia, i Josep Maria Ganyet, que a #GanyetTime fa un resum del que cal saber en canvis disruptius TIC a tot el món.

A les diferents seccions seguim explicant els canvis digitals més immediats, les històries de talent de joves emprenedors, empreses innovadores, internet de les coses, "big data", ciberseguretat, societat digital, amb els principals líders d'opinió d'emprenedoria i digitalització del país.

El programa Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio ha estat guardonat amb el Premi Excel·lència a la Comunicació i a la Divulgació de les TIC 2017 per l'associació ONES Associació d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya. Cada any celebra els Premis Emprenedors, en un acte de reconeixement als deu millors emprenedors joves en noves tecnologies de Catalunya. 

Revolució 4.0, els diumenges, a Catalunya Ràdio, de 23 a 24 h de la nit, sempre al web, i també reemissió en antena: diumenge, de 3 a 4 h de la matinada. 

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre Facebook, Twitter o correu electrònic revolucio4@catradio.cat