Revivim el passat de Catalunya Ràdio al web "Dies de ràdio", l'àlbum de vivències de l'emissora

Catradio.cat estrena un portal que cada dia recuperarà àudios, notícies, fotografies, vídeos i documents diversos dels 35 anys de Catalunya Ràdio

Actualitzat

A partir d'avui, publiquem testimonis orals, audiovisuals i gràfics de la nostra història al web "Dies de ràdio", que incorpora cada dia elements nous --fotografies, àudios, notícies, documents-- que aniran confegint un calidoscopi amb retalls d'experiències de la ràdio pública, amb la participació i la col·laboració dels seus professionals. "Dies de ràdio" és el web que recull aquest patrimoni dies viscuts pels que han fet possible una trajectòria d'aquests últims anys, compilat per Judith Sala i Santi Carreras.

 

El web conté una cronologia per resseguir alguns dels moments més destacats de Catalunya Ràdio, i s'hi pot escoltar el programa "Dies de ràdio", amb Santi Carreras, emès durant l'estiu passat. Més de 40 dies de ràdio que recuperen memòries i testimonis tant dels protagonistes com dels professionals que han treballat i treballen a la ràdio nacional de Catalunya. Una ràdio que va néixer l'any 1983 amb la voluntat de compromís amb la llengua i el país, i que es manté fidel, a través dels seus continguts, a aquest compromís de servei públic.

 

El programa "Popap", amb Mariola Dinarès, informarà cada dia del que es publica al web "Dies de ràdio", on hi ha l'espot de promoció de la Setmana Catalana de Ciclisme de 1985, en què el cantant Joan Manuel Serrat fent de comentarista amb Jordi Iturria, Pere Escobar i Miquel Marimón; la primera sintonia de l'emissora, o el primer guanyador del concurs "Pasta gansa", entre tants altres retalls de la història de Catalunya Ràdio.

ARXIVAT A:
Catalunya Ràdio
Anar al contingut