Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Productors de mandarines: comerç online per sobreviure

Viatgem al País Valencià, a Borriana, per visitar dos productors de mandarines i taronges que es dediquen, amb la seva empresa Naranjas la Torre, a enviar els seus cítrics a particulars. També passegem pels horts amb l'enginyer agrònom Vicente Tejedo. Salvador Garcia-Arbós ens porta fins a Texas, als Estats Units, per descobrir la salsa barbacaoa i el tex-mex. Amb Toni Massanés parlem d'espinacs i d'altres productes de temporada. Tastem una truita de patates per a microones per descobrir si és un nyap o si és top. I també tenim temps per descobrir un restaurant francès amb el crític Philippe Regol, i per escoltar la propina de Maria Nicolau.

MILLORS MOMENTS

ÚLTIMS PROGRAMES

Articles

  • Què mengem a mitjans de novembre?

    Toni Massanés entra cada setmana amb la seva Fundació Alícia a "Un restaurant caníbal a Berlín". Quines meravelles gastronòmiques ens proporciona la natura?

  • Lou Bourdié: quan la tradició és un exotisme
    Les crítiques de Philippe Regol

    Avui em ve de gust sortir una mica de Ciutat Vella i fer un petit salt cap a Occitània, que és el nom oficial que porta aquesta gran regió francesa des de fa 3 anys.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR