Temporada 2017-18

Ràdio Blanes emetrà els butlletins informatius de Catalunya Ràdio

L'acord, en la línia dels que ja s'han establert amb  el Grup Tele-Taxi, Alcover Ràdio, Ràdio Puigcerdà, Ràdio Ona Torelló i amb l'emissora nord-catalana Ràdio Arrels, permetrà connectar amb els titulars informatius de Catalunya Ràdio durant tot el dia des de la freqüència de Ràdio Blanes.

Actualitzat

Catalunya Ràdio i Ràdio Blanes han arribat a un acord perquè l'emissora municipal de la Selva enllaci amb els titulars de les hores en punt de l'emissora pública. Amb aquest nou acord, l'emissora informativa de referència i líder a Catalunya continua ampliant l'abast del servei públic que ofereix des de les freqüències radiofòniques de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Tant Miguel Lupiáñez, alcalde de Blanes, com el regidor de la ràdio municipal, Albert Sanz, han coincidit a agrair aquesta col·laboració. Lupiáñez ha concretat: "Per a nosaltres, és molt important comptar amb el suport de la ràdio pública de referència a Catalunya per poder reforçar la nostra emissora municipal".

Per la seva banda, el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha destacat que "aquesta col·laboració, a més de reforçar el compromís de servei públic de Catalunya Ràdio, és una mostra d'optimització de recursos, que palesa també la confiança de l'audiència en la ràdio pública".

L'acord de Catalunya Ràdio amb Ràdio Blanes s'afegeix a les accions de col·laboració posades en marxa per Catalunya Ràdio amb el Grup Tele-Taxi, Alcover Ràdio, Ràdio Puigcerdà, Ràdio Ona Torelló i amb l'emissora Ràdio Arrels de la Catalunya Nord. 

Anar al contingut