Tot el que sents a Catalunya Ràdio
La programació de Cap d'Any i l'1 de gener

Què sentiràs a Catalunya Ràdio aquest Cap d'Any?

Catalunya Ràdio, tot el que sents!

Actualitzat

Menjarem raïm i tocarem les campanes. Arriba el 2017 i a Catalunya Ràdio ho celebrem!

Les últimes hores de l'any les passarem acompanyats del ritme iCat. L'any el volem acomiadar amb música. La que podrem sentir a l'"Independents" que dissabte 31 a les 9 ens obrirà la finestra musical del 2017. Un avanç de tot el que ens espera i que ens ajudarà a deixar enrere un any per oblidar. Tot seguit, al "Fora de catàleg", us presentarem una bogeria musical per desitjar-vos una bona entrada d'any! La nit més frenètica dels nostres mòbils, en Xavier Salvà ens porta una sessió musical per obrir la veda i començar a enviar-nos WhatsApps, missatges, fotografies i trucades. T'ajudarem a felicitar el 2017, amb música! Serà a les deu.

Especial revetlla de cap d'any!

I des de les onze i fins a les 4 de la matinada, farem la revetlla amb vosaltres. Albert Puig ens presentarà la millor tria musical per a tots els gustos, edats, classes socials i procedències geogràfiques. De Txarango a Camilo Sesto. Per cap d'any despreocupeu-vos de la música! La posem nosaltres.

Farem una pausa per celebrar tots junts el canvi d'any. Les campanades de TV3, que aquest any presentaran la Tània [Elisabet Casanovas] i el Pol [Carlos Cuevas], els actors de Merlí, també les sentireu a Catalunya Ràdio.

I l'endemà, què?

Doncs, després de tanta música, el primer dia de l'any ens resistim durant unes hores a girar el full del calendari. No us perdeu, a les 11, el resum: "2016 amb nom propi. Un any de girs inesperats". I abans, a les 10, els millors moments de l'especial concert d'any nou emès per Catalunya Música.

Aquesta és la nostra programació per Cap d'Any!

Anar al contingut