"Popap", amb Mariola Dinarès, no és només una hora de ràdio als migdies. És un programa que explica les tendències d'aquest món canviant. Ens capbussem a la xarxa per descobrir les tendències que s'imposaran i ens avancem als nous hàbits digitals. És una crònica permanent dels mems, els virals, les converses, els temes del moment i els debats que compartim a la xarxa. 

 

Els continguts es poden seguir i tenen vida pròpia als diferents canals de comunicació que tots fem servir avui en dia: des de les xarxes socials Twitter, Facebook, Instagram, Spotify passant per YouTube i, especialment, al web catradio.cat. 

#creativitat, #educació, #psicologia, #gastronomia, #música, #cinema, #cultura, #salut, #emprenedoria, #moda, #consum, #disseny,#publicitat, #comunicació… són temes que ens interessen. Busquem les influències i cacem les tendències. I els oients també són prescriptors imprescindibles! És un programa de consum col·laboratiu que convoca els oients a "la consulta anònima de dos quarts" per poder elaborar cada dia un treball de camp.

Amb el guionista i youtuber Ignasi Taltavull convidem youtubers populars els dimarts i els sotmetem al #PopapChallenge, entrem cada dia al "Món de la Txell" amb #StoryTxelling de l'actriu Txell Aixendri, explorem el planeta amb l'espia Joan Arenyes que ens avança les tendències, busquem l'art i la música que ens inspira amb Josep Martín i intentem entendre aquest món canviant a "Espai guru" amb una xarxa d'especialistes que s'avancen al futur de tots els àmbits: des de les xarxes socials i la sociologia, amb Dolors Reig, fins a la creativitat i la publicitat. 

Equip:

Direcció i presentació: Mariola Dinarès

Redacció i "control" de xarxes socials: Marisa Gil, Sílvia Creus, Mireia Izard i Albert Montilla. 

Producció: Judith Sala i Sandra Novillo.