González, Aznar i Zapatero en un debat a Madrid
González, Aznar i Zapatero en un debat a Madrid
La portada d'"El matí de Catalunya Ràdio"

Per què apostarà Catalunya en Comú? Pel relat antireferèndum o per les urnes?

Mònica TerribasActualitzat

Barcelona està superada per la vida turística? Què està fent l'Ajuntament per aturar les màfies que relloguen d'esquena als propietaris? I tindrem una vaga de metro i de taxi "in aeternum" per incapacitat de resoldre el conflicte laboral a TMB? Fins quan? Perquè ahir el comitè d'empresa va rebutjar la mediació que li oferia la Generalitat i això no té pinta d'arreglar-se... a veure si arribaran la Diada i les Festes de la Mercè i encara estarem així... Aquest matí, a dos quarts de nou, tindrem l'alcalde accidental de Barcelona, Gerardo Pisarello, membre de l'executiva de Catalunya en Comú. Que respongui als problemes que té aquesta ciutat... i n'hi anticiparem un: què farà Barcelona amb el referèndum de l'1 d'octubre? Obrirà o no col·legis? Si l'Estat, com suggereixen els expresidents del govern espanyol, retalla els drets polítics de Catalunya, a través de l'article 155, què farà el govern de Colau?

Escolteu això. Quatre homes i un destí: aturar l'exercici del dret d'autodeterminació de Catalunya. Ni un sí, ni un no. En cap cas, urnes...

Mariano Rajoy

"I a tots aquests catalans i a tots els espanyols, els vull dir que segueixin mantenint la seva confiança en el futur perquè els deliris autoritaris mai podran vèncer la serenitat i l'equilibri del nostre estat democràtic"

Felipe González

"Ho volen fer amb aquesta...? No és una llei, no és un projecte de llei, és un bunyol, però, en tot cas, hi ha una incitació clara a la sedició"

José Luis Rodríguez Zapatero

"Perquè els referèndums de confrontació són eines completament negatives"

José María Aznar

"La política dels nacionalistes catalans, sobre la base d'intentar liquidar la democràcia i la llibertat que ja ha existit a Catalunya, acabarà també destruint Catalunya, a ells, a ells mateixos"

... Relat: autoritarisme i falta de llibertat a Catalunya per referir-se al referèndum, i un relat de les forces majoritàries, PP, PSOE i Cs, per plantar cara a al referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre. La qüestió és on posarà la seva força Catalunya en Comú? En aquest relat o a les urnes del referèndum?

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut