ANÀLISI

Pelets a la mar

Prou a l'esclavitud de la roba que estreny. Ens volem lliures i felices, tal com som!

Enllaç a altres textos de l'autor

APM?

Xavi Cazorla, Jordi Asturgó i Oriol Dalmau són l'APM? a El matí de Catalunya Ràdio

@APM
Actualitzat

A la pobra Amaia d'OT li ha caigut una bona pluja de crítiques per haver penjat a les xarxes una foto seva amb les aixelles sense depilar. És cert que fa mal d'ulls una pelambrera, correcte. Però.. i si ens hi acostuméssim? És només qüestió d'això!

I si deixéssim d'amagar, maquillar, tenyir, lluitar contra la gravetat, contra el pas del temps, contra la cel·lulitis? I si comencem a anar a favor nostre i no en contra? Si totes ens poséssim d'acord, seria només qüestió de temps que tothom s'acostumés a veure'ns com som: amb canes, amb ales de rat penat als braços, amb arrugues, amb estries, amb pèls i cartutxeres ... Oh quina alliberació! Quin estalvi de diners, temps i preocupacions! A què esperem? Vinga! Pelets a la mar, canes a l'aire, l'arruga és bella!!! Ens volem lliures i felices, tal com som!

Prou a l'esclavitud de la roba que estreny, de les sabates que fan mal i prou a tot el que vagi destinat a ser com et diuen les revistes, els cànons o el sur sum corda. Mireu quin mal li ha fet a la Cifuentes el tema de les cremes! Prou cremes que no serveixen per res!

Fem-nos un favor i deixem de remar en contra. Amb tots els diners i temps que estalviem, fem un viatge totes juntes! Yihaaaaa! I a les que us sembla una idea horrorosa, també hi esteu convidades! Quan dic que hem d'estar a favor, és a favor de totes! Així que Amaia, fes el que et surti de l'aixella! 

Anar al contingut