Futbol

Pau Gasol lidera els Bulls per acabar amb la resistència dels Celtics a la pròrroga (109-104)

L'ala pivot català va firmar una estadística espectacular, 29 punts, 16 rebots i 5 taps, i va ser decisiu al temps afegit

Actualitzat

Pau Gasol va confirmar l'altíssim moment de forma pel qual passa en la victòria de Chicago a casa davant uns Celtics (109-104) que van plantar cara fins a la pròrroga (99-99). L'ala pivot català va liderar el seu equip en gairebé totes les facetes del joc i va presentar una estadística espectacular: 29 punts, 16 rebots i 5 taps. En el temps afegit, a més, va anotar els quatre punts que van donar als Bulls l'avantatge decisiu (105-101) per tancar el partit.

El bon paper de Gasol va pal·liar la discreta actuació de Derrick Rose (12) i les baixes de dos jugadors titulars, com l'aler Mike Dunleavy, lesionat, i l'escorta Jimmy Butler, un dels màxims anotadors aquesta temporada per als Bulls i que tenia permís en aquest partit per assistir als funerals d'un familiar.

L'equip de Tom Thibodeau es consolida en el primer lloc de la divisió Central amb 24 victòries i 10 derrotes.

Els Grizzlies s'ofeguen a Denver

A Denver, es va veure una desfeta inusual dels Grizzlies davant un equip clarament inferior, els Nuggets (114-85). L'equip de Marc Gasol va notar el cansament pel fet d'haver jugat dos partits en dies consecutius, aquest concretament, amb un desplaçament a la capital de Colorado, a 1.600 metres sobre el nivell del mar.

El pivot de Sant Boi va ser l'únic que va estar al nivell habitual, amb 16 punts i 5 rebots.

Els Grizzlies han perdut cinc dels últims deu partits i es mantenen líders de la divisió Sud-oest, tot i que per un marge mínim sobre els Houston i Dallas.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut