Tràiler sincer

En línia amb els cartells honestos de pel·lícules que apareixen sovint a internet, a "Memento" podrem sentir els únics tràilers que es refereixen a una pel·lícula d'estrena, i dir-ne tota la veritat, sense mitges tintes ni xerrameca promocional.  

Les intocables

Cada setmana afegim una pel·lícula de visió obligada a la videoteca "Memento". En comentem diverses curiositats, la posem en context en la seva època i, com que ens agrada que ens portin la contrària comentem alguna crítica negativa que va rebre (normalment escrita quan es va estrenar).  

ÀUDIOS

Error de càsting

Cada setmana, actors i actrius que hem vist sovint al cinema recorden per a nosaltres el càsting més accidentat o més curiós de la seva carrera.  

Storyboard

Donem veu a personatges populars, no vinculats al cinema, perquè ens expliquin un record bàsic en la seva vida com a espectadors. Volem saber si es van fer el primer petó en una sala fosca o si alguna sessió s'ha vist interrompuda per una anècdota inesperada.

Marc Garriga

Marc Garriga dirigeix "Això és Mórdor"

El periodista expert en cinema i sèries dels serveis informatius de Catalunya Ràdio, Marc Garriga, relaciona cada setmana alguna sèrie de televisió amb les pel·lícules que l'han inspirat o li han servit de referent.

Dossier

Imatge d'arxiu d'una sala de cinema

Dediquem l'espai central de "Memento" a analitzar algun director, actor, actriu, tema o gènere cinematogràfic. Ho fem acompanyats d'un convidat, una persona relacionada directament amb el cinema, o bé un cinèfil destacat, que tria per a nosaltres tres pel·lícules relacionades amb el tema de la setmana.