Estiu 2016

Les tardes d'estiu a Catalunya Ràdio seran "Mórdor"

Amb la temporada d'estiu, que comença el 18 de juliol, arriba una nova proposta per a les tardes de Catalunya Ràdio, "Això és Mórdor", amb Marc Garriga, un magazín d'entreteniment subversiu i obert a la participació més "Mórdor". Àlex Gorina, Josep Maria Gay de Liébana, Miqui Puig, Marc Ribas i Les Güeles formen part de l'equip de col·laboradors del programa.

Actualitzat

Aquest estiu, de dilluns a divendres, de quatre a set, visita Mórdor! És la invitació als oients que fa el periodista Marc Garriga, utilitzant un terme que s'ha popularitzat al carrer com a sinònim d'allò més fosc i desconegut, però alhora seductor i atractiu. "Per nosaltres treballar a l'estiu és Mórdor, per això hem preparat un programa per passar-nos-ho molt bé amb els oients." Per aconseguir-ho, l'acompanyarà l'humor i la ironia de Gerard Jubany.

"Això és Mórdor" tindrà col·laboradors d'alçada, col·laboradors més baixets, gent rareta, èxits d'antany, gastronomia sospitosa, llistes memorables, poesia barata, pirates del Carib, taxistes educats i un quiosquer de Tunísia.

Entre els reptes que "Això és Mórdor" plantejarà als oients hi ha el d'obtenir la foto més horrible de l'estiu, amb l'etiqueta #peusMórdor a les xarxes socials, o el concurs per trobar la millor sèrie de la història de la televisió amb l'ajuda dels oients.

De 4 a 5, hi haurà un informatiu per explicar el que els oients realment necessiten i volen saber, amb les notícies més curioses i sorprenents del dia. De 5 a 6, tindran espai entrevistes i seccions de tota mena. I de 6 a 7, hores temàtiques, que dilluns comencen amb gastronomia, dimarts parlen de sèries, dimecres de llengua, dijous de nostàlgia i divendres de música.

Àlex Gorina, Andrés Palomino, Miqui Puig i Josep Maria Gay de Liébana formen part de l'equip de col·laboradors del magazín de tarda, juntament amb Marc Ribas (el presentador del programa "Cuines" de TV3), Núria Busquet, Georgina Gerónimo, Clara Nervión, Roger Seró, Pep Torres, Sílvia Comet, Pau Vidal, Quique Ramos, Marta Garcia, Raúl Hinojosa, Quim Bonet i el trio de Les Güeles. Per exemple, a "Comando killer", el crític de cinema Àlex Gorina s'atrevirà a desmuntar algunes pel·lícules, algunes d'elles sagrades... fins ara. El guionista Andrés Palomino parlarà de la "Generació Tomàtic", en què recordarà antigues sèries de dibuixos animats i els personatges amb què es folraven les carpetes als anys vuitanta. Aquest apartat es complementarà amb la nostàlgia de Les Güeles i els seus records de quan eren joves.

"Segueix aquell cotxe" és un altre dels espais del programa, amb el cantant Miqui Puig, que recollirà els convidats en cotxe i els portarà a fer un recorregut per una zona que tingui un significat especial per a ells, tot escoltant i cantant junts les cançons que sonaran a la ràdio. Per la seva banda, l'economista Josep Maria Gay de Liébana donarà resposta a les preguntes de la gent que l'atura pel carrer a la secció "Orgull Gay... de Liébana".

A més, el creador Pep Torres, del Museu d'Idees i Invents, cada dia regalarà una idea perquè els oients en puguin fer el que vulguin. I també hi haurà moments per recordar grans èxits musicals i fer prediccions amb l'horòscop particular del programa.

"Això és Mórdor" es farà de dilluns a divendres de quatre a set de la tarda, entre el dilluns 18 de juliol i el divendres 26 d'agost. El realitzador serà Marc Garriga, que ha encapçalat diverses edicions d'estiu d'"El matí de Catalunya Ràdio" i actualment dirigeix l'espai "Memòria setmanal" a Catalunya Informació, forma part de l'equip de "La vida" i col·labora a "El suplement".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut