Exclusiva 'Catalunya migdia': Les 4 alternatives per unir els tramvies a Barcelona

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, l'Ajuntament de Barcelona contempla dos per la Diagonal, un pel carrer Provença i un amb autobusos. Els pròxims dies els presentaran a informació pública.

Actualitzat

La proposta per fer passar el tramvia per la Diagonal, la recomanada en els estudis previs, preveu que els combois passarien pel centre de l'actual calçada i la catenària no estaria a la vista, perquè seria soterrada o funcionarien amb bateries. A banda, no caldria fer obres a les voreres, una de les principals preocupacions dels veïns. A les reunions prèvies de petit format que els responsables de l'Ajuntament han fet amb les associacions de veïns per informar-los, aquest punt ha estat el que més les ha tranquil·litzat. Hi haurà 2 projectes per fer la connexió de tramvia entre la Zona Universitària i el Besòs per la Diagonal.

Però també dues opcions més: que la connexió es faci pel carrer Provença, o que es faci per la Diagonal, però sense tramvia, amb autobusos. Aquesta última opció allargaria molt el temps de trajecte.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut