Tot gira

La primera edició del "Play Gira" ja té guanyador!

Actualitzat

Carlos Ribera s'ha imposat en la gran final del concurs del "Tot gira", que ha buscat el millor jugador de la FIFA 15 de Catalunya. A la final hi han arribat els quatre autors del millors gols virtuals rebuts durant l'any, i han jugat dues semifinals i una final per saber qui s'emportava el gran premi de l'espai: una Play Station 4 i un monitor de joc.

Brasil, 2-Madrid, 0: ha estat el resultat del partit de la gran final del "Play Gira" 2015. Carlos Ribera ha jugat amb el Brasil i ha superat el Madrid. que ha controlat Albert Quim. A les semifinals han caigut Àlex Barrera, que hi ha participat amb el Chelsea, i Ian Grau, que ho ha fet amb el Borussia Dortmund.

Els tres enfrontaments han estat narrats pels periodistes Ernest Macià i Ricard Torquemada i comentats pels jugadors professionals de la FIFA Marc Arisa i David Blázquez.

Més d'un centenar de "gamers" han competit per arribar a la gran final del "Play Gira" durant tota la temporada. La secció ha estat coordinada per Sergi Camps, dins del "Tot gira", de David Clupés, i hi ha col·laborat la Lliga de Videojocs Professional (www.lvp.es).
 



 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut