"La nit dels ignorants 3.0", intel·ligència col·lectiva en un programa jove, de només 30 anys. Cada nit de diumenge a dijous, de les 01.05 a 03.00 h.

 

"Cap de nosaltres ho pot saber tot, però cadascun de nosaltres sap alguna cosa". "La nit dels ignorants", el clàssic de la ràdio catalana que compleix 30 anys, arriba a la 8a temporada 3.0. Fidel a una mateixa essència i propòsits: liderar la nit, seguir creixent en seguidors i gaudir del coneixement i la companyia.

"Des de quan es fan vacances?"; "Aquest món és el més perfecte que podria haver creat Déu?"; "En una relació de parella, és més important tenir valors comuns o gustos comuns?"... Les preguntes i respostes més xocants i curioses són exposades i contestades cada nit pels moltíssims seguidors, a través de mitjans cada cop més eclèctics i amb participació les 24 hores del dia.

Nous espais

"Preguntes que fan pensar": Cada nit un personatge conegut del país ens exposarà la seva pregunta que fa pensar. Per exemple: "Els pobres d'avui viuen millor que els rics de fa 200 anys?", o, "Com viuries si sabessis que et queda una setmana de vida?"

"Ignorants, petits i grans": Espai per donar sortida a les preguntes que es fan petits i joves del país, i que els oients més grans contestaran.

"Viquipedistes empedreïts": Volem saber quins són els darrers coneixements que, persones que escriuen i editen pàgines a la Viquipèdia, han penjat a la xarxa.

Espais amb continuïtat

"Mapa d'amics": La cadena formada per persones que fan tasques de voluntariat. Cada nit un voluntari exposa el seu cas i en nomena un de nou. Hem superat la xifra dels 300 voluntaris, i continuem.

"La música": Melodies elegants i apropiades per aquelles hores de la nit serveixen de relax i contrapunt a la participació dels oients.


Equip del programa

Oriol Fidalgo, Leandre Terol, Marta Busto i Xavier Solà.