L'entrevista

Actors, actrius, directors, directores…i tot tipus de gent relacionada amb el cinema, i la cultura en general, passaran aquesta temporada per "La Finestra Indiscreta". Ja sigui per parlar-nos d'alguna estrena, per motius relacionats amb l'actualitat,o bé pel seu interès com a personatge. I, com sempre,  amb l'inconfusible segell del programa. 

El reportatge

"La Finestra Indiscreta" ha reunit al llarg d'aquests trenta anys alguns dels personatges i de les anècdotes més increïbles del món del cinema. En aquest espai recuperem part d'aquests testimonis històrics que han passat pel programa. Prepareu-vos per a una mirada nostàlgica i emotiva que ja forma part de la història de Catalunya Ràdio.

L'arxiu d'or

"La Finestra Indiscreta" ha reunit al llarg d'aquests trenta anys alguns dels personatges i de les anècdotes més increïbles del món del cinema. En aquest espai recuperem part d'aquests testimonis històrics que han passat pel programa. Prepareu-vos per a una mirada nostàlgica i emotiva que ja forma part de la història de Catalunya Ràdio.

Podcast

ÀUDIOS