Temporada 2016-2017

Jordi Costa i Sonia Gelmà suaran la samarreta durant els vespres esportius de la nova temporada

A partir del 29 d'agost, Catalunya Ràdio oferirà de dilluns a divendres "Tot costa" un nou programa esportiu que ocuparà la franja de 19.00 a 21.00, en què Jordi Costa i Sònia Gelmà acostaran l'actualitat esportiva a l'oient, amb un nou format entre el magazín i l'informatiu.

Actualitzat

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha explicat l'aposta de l'emissora per aquests referents en la informació esportiva i el món blaugrana, en un programa ambiciós, de dues hores diàries: "A partir d'ara, en Jordi i la Sònia assumiran un repte professional molt engrescador a Catalunya Ràdio en què tindran l'ocasió de créixer professionalment, liderant un espai de referència d'un dels puntals de l'emissora que són els esports."

Jordi Costa, que s'ha mostrat molt il·lusionat en el projecte, ha parlat així del programa "Tot Costa": "Parlarem de futbol i de l'esport en general des d'un punt de vista crític. Quedarà un bon producte amb què ens ho passarem bé, que al final és del que es tracta. Informarem sobre tot el que tingui a veure amb el Barça i amb l'Espanyol i també tractarem la resta d'esports. Tot això ho amanirem amb seccions, entrevistes i tertulians de primer nivell."

Costa, que ha fet broma dient que treballar a Catalunya Ràdio era el seu somni de petit, ha explicat d'on ve el nom del programa: "Es dirà 'Tot Costa' no per egolatria, sinó perquè és una frase que en el seu dia va dir Pep Guardiola. Tot costa molt. A nosaltres ens costarà molt, segurament, fer aquest programa i esperem que finalment ens ho acabem passant molt bé i que no ens costi tant com diu el nom del programa."

Per la seva banda, Sònia Gelmà també està il·lusionada i disposada a passar-s'ho bé en el nou programa al costat de Jordi Costa, amb qui ha treballat durant molt temps: "Com que el Jordi és molt crític necessitava un contrapunt, algú que li digui que no tot és tan negre. Ell i jo discrepem molt, però és cert que a l'hora de la veritat dóna gust treballar amb algú que et discuteix les coses i que no ho dóna tot per fet. Portàvem 8 anys treballant junts i ara hem de veure en aquests nous rols, com ens desenvolupem, en un programa on tindrà molt protagonisme el Barça, però on hi haurà cabuda per a tots els esports".

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut