Diumenge i dilluns

Especials sobre el festival Primavera Sound, al 33

Diumenge, a les 23.45, i dilluns, a les 22.30, el 33 emet dos programes especials sobre el Primavera Sound. El festival, que reuneix més de 200 artistes de l'escena musical independent, té com a emissora oficial iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio.

El Primavera Sound, des del 2001, ofereix una autèntica marató musical de l'escena independent. Una vegada més, el festival, que se celebra del 28 de maig al 3 de juny a Barcelona, oferirà una oferta inabastable de noves propostes per descobrir, amb prop de 200 artistes repartits pels diferents escenaris del Parc del Fòrum. Pocs dies abans que arrenqui l'edició d'enguany, el 33 emet dos programes especials sobre el festival.

Diumenge, a les 23.45, farà un repàs del que representa el festival a través d'una recopilació d'algunes de les actuacions dels últims anys, totes subtitulades al català. The Cure, Mogwai, Joana Serrat, John Carpenter, 7 notas 7 colores, El Petit de Cal Eril, Mac Demarco o Teenage Fanclub seran alguns dels protagonistes del programa, que permetran conèixer el perfil dels grups i artistes que han actuat a les últimes edicions del certamen. 

Dilluns, a les 22.30, s'emetrà un programa de presentació dels artistes principals que formen part del cartell de l'edició 2018. Arctic Monkeys, Björk, Nick Cave and the Bad Seeds, The National, Migos, Lorde, A$ap Rocky  i l'homenatge de Jane Birkin a Serge Geinsbourg, rodejada de 50 músics, seran els protagonistes de l'especial.

El programa també mostrarà l'esperat retorn de Slowdive, el House accessible de The Blaze, els cants de sirena de les Warpaint, la genial electrònica de Floating Points, l'alternatiu duet Majid Jordan, els contrastos del pianista, productor i DJ Jon Hopkins, el referent de la música electrònica Four Tet o els sempre inesperats i contundents Mogwai.

 

tv3.cat/33

Sant Joan Despí, 25 de maig del 2018

Anar al contingut