iCat, logotip d'iCat
Si no veus correctament el butlletí, clica aquí

Carlo Padial: "Algunes de les pel·lícules que més m'interessen no s'han fet"

"Algo muy gordo" és una pel·lícula sobre el rodatge d'una superproducció que mai veurem. Carlo Padial és el director de les dues i visita "Els experts" per presentar-nos aquesta comèdia en superfície, que en realitat amaga molts més significats.

Mar Ulldemolins i David Verdaguer

"Entre caixes" comença dins d'un hotel: allà espiem què és el que fan els amants Mar Ulldemolins i David Verdaguer, que un cop l'any i des d'en fa molts es troben per fer l'amor."Un cop l'any", una comèdia romàntica que ha dirigit Àngel Llàcer.

Kurt i Courtney, amics per sempre

Feia temps que es veia venir que acabarien fent un disc plegats, i aquí el tenim: "Lotta sea lice". Hi col·laboren col·legues musicals de la parella artística com ara Mick Turner i Jim White. "Delicatessen".

"El celobert": Laguarda, Palmero i Bustamante

A finals de la dècada dels 70, al País Valencià, tres músic amics van publicar tres discos que van enlluernar una època efervescent i plena d'incerteses. Eren tres treballs lluminosos, artesanals i, sobretot, profundament mediterranis.

"L'irradiador", noves llibreries independents

Anem de ruta per tres noves llibreries que acaben d'obrir a Barcelona: La Carbonera, al Poble-sec; El Gat Pelut, a les Corts, i La Inexplicable, a Sants. Tres espais amb esperit independent i consciència crítica.

T'agrada conduir?

La música electrònica pot ser una gran companya de viatge si has d'agafar el cotxe i fer un trajecte llarg. A "Beats per minut" hem preparat un menú musical perquè el viatge al volant se't faci el màxim de curt.

"Casa Babylon": Paisatges mestissos

Viatgem de Barcelona a Montevideo passant per Bamako, València, París, Madrid, Panamà, la Garriga o Buenos Aires. A tot arreu trobarem la mateixa fusió de sonoritats locals, de les arrels, juntament amb les tendències musicals més contemporànies.

Descobreix l'aplicació d'iCat
Pots donar-te de baixa d’aquest butlletí segons el que estableix la llei 34/2002, d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic
Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

Contacta amb el Servei d'Atenció a l'Audiència

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA