Les cares d'iCat a l'FM
Les cares d'iCat a l'FM
iCat, la ràdio inquieta

iCat torna a l'FM amb una graella de 17 programes

Des de dimecres, 6 de setembre, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio s'escolta a l'FM. Un retorn que ve acompanyat d'una programació única i renovada. Es referma l'aposta pels programes referents, "Els experts", "Independents", "El celobert" i el "Delicatessen", i es potencia els continguts temàtics amb nous espais setmanals.

Actualitzat

Una graella amb 17 programes

Han calgut 5 anys per tornar a sentir iCat a l'FM. L'emissora torna per potenciar encara més la música en català i feta a Catalunya. iCat aterra novament a l'FM amb una graella carregada de continguts, els que ja aporten els grans programes prescriptors de l'emissora i els que ens oferiran les noves propostes temàtiques que, setmanalment, ens parlaran de música, cinema, sèries, escena, llibres i còmics. Tota la cultura, des de tots els seus vessants, té cabuda a iCat.

Vols endur-te la nova graella a casa? Ja la pots descarregar

Els noms de la graella

Nous professionals s'incorporen a l'equip d'iCat per potenciar els continguts temàtics de l'emissora. La Carme Canet i el Pep Vila, ens parlaran d'arts escèniques; en David Guzmán, de literatura; la Sílvia Comet i la Cristina Bordas, de ficció televisiva; en Josep Maria Bunyol i en Ferran Auberni, de cinema; en Marc Isern i en Rubèn Sierra, de les músiques del món; l'Òscar Broc, de músiques electròniques; en Dani Nel·lo, de jazz i en Quim Rutllan i l'Ester Plana, del folk del país. Tots ells s'afegiran a l'estol de professionals que ja configuren la plantilla d'iCat, amb en Miqui Puig, en Blai Marsè, l'Albert Miralles, l'Albert Puig, el Raül Hinojosa, el Josep Martín, el Roger Seró o el Lluís Gendrau.

iCat: inquieta, referència i directa!

Tres eixos defineixen el retorn d'iCat a l'FM. El primer, el de la ràdio inquieta. Sempre agitats per la cultura de l'escena musical catalana, continuarem teixint complicitats amb el sector, a través de les exitoses "Experiències iCat", un dels nostres segells identitaris. El segon, la ràdio de referència. Perquè iCat vol estendre la seva presència a la majoria de concerts i festivals en directe d'arreu del país, com hem fet fins ara amb el Sónar, el Primavera Sound, el Cruïlla i tants d'altres. I la tercera, la ràdio directa. A les ones i en digital, sempre amb un to distès i sense complexos.

A l'FM, amb nou web i nova app

El retorn de l'FM es veurà reforçat amb una renovació digital completa. Un nou web que quedarà integrat al portal de Catalunya Ràdio i en què es podrà consumir a la carta l'extensa oferta cultural d'iCat. I també una nova app, amb disseny renovat i noves funcionalitats, que podràs fer servir actualitzant al teu dispositiu, Android i iO, la que ja tens descarregada.

Els dials on es podrà sentir iCat a l'FM

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut