iCat al Vida Festival
iCat al Vida Festival

iCat emet els concerts de Franz Ferdinand, Calexico i Iron & Wine al Vida Festival

L'emissora emetrà vuit concerts en directe, de dijous a dissabte

Actualitzat

iCat torna a ser l'emissora oficial del Vida Festival, després d'haver-ho estat al Primavera i al Sónar. L'emissora cultural i musical de Catalunya Ràdio s'instal·la a la Masia de Can Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, seu del Vida, entre el dijous 28 i el dissabte 30 de juny, per emetre'n els principals concerts i també edicions especials del programa "Independents", amb Josep Martín

L'antena d'iCat passarà durant aquests tres dies del mex-rock de Calexico, que estrena a Catalunya "The thread that keep us", al soul estilitzat de Curtis Harding, passant per l'energia pop de Franz Ferdinand, el folk preciosista d'Iron & Wine i l'electrònica vitaminada de DBFC. El Petit de Cal Eril, Los Planetas i They Might Be Giants completen la nostra selecció de directes.

D'altra banda, dijous 28 el programa "Experts", amb Albert Miralles i Roger Seró, tindrà a l'estudi d'iCat Mareta Bufona, el quartet de power pop de Vilanova, que interpretarà alguns temes abans de pujar a l'escenari del Vida.

I divendres, el "DeliCatessen", amb Albert Puig, farà una ullada a les estrelles del cartell del Vida i altres propostes menys massives, com ara They Might be Giants o Elvis Perkins.

Anar al contingut