Generació digital

"Generació digital" és multiplataforma

Aquestes són totes les opcions per viure l'experiència "Generació digital"

 

Aquesta temporada, "Generació digital", de Catalunya Ràdio, augmenta els canals de comunicació. A part del nostre Twitter i Facebook, ampliem la presència a la xarxa amb un canal de Telegram, on debatem amb tots els nostres oients temes relacionats amb la tecnologia i la cultura digital.

En l'espai del programa a catradio.cat hi pots trobar tots els programes sencers, entrevistes només per internet, els millors moments, vídeos o les promocions del programa amb notícies importants.

Si t'agrada escoltar-nos a través de podcast, pots trobar totes les dades de sindicació RSS i iTunes:

 

 

         

 

De tant en tant fem vídeos a Periscope i, en menys ocasions, a Facebook, i, en breu, tindrem un canal a Twitch.TV, perquè tenim moltes ganes de jugar a videojocs amb els nostres oients.

Aquesta temporada tenim una novetat important, ja que pots escoltar com fem el programa abans que ningú en la nostra "Emissió en beta". Tots els dimecres a les 18.00 fem servir el Directe Exclusiu Internet de Catalunya Ràdio.

Ah! I tots els dissabtes a les 12 de la nit emetem per la TDT i per la llista de totes aquestes freqüències de l'FM. A més del directe de la pàgina de Catalunya Ràdio. En aquell moment també pots sentir el "Generació digital" per la nostra aplicació.

Quan vam veure que teníem tots aquests canals de comunicació, vam decidir fer un Tumblr i apuntar-lo a generaciodigital.cat. D'aquesta manera, aconseguim tenir-ho tot en una pàgina que es va actualitzant diàriament.

Gràcies per escoltar-nos!