Ministra de metallenguatges polítics, amb Patrycia Centeno

El discurs polític té dues dimensions, el que es vol dir... i el que realment es diu amb gestos, mirades, postures o fins i tot corbates. La nostra ministra de Metallenguatges Polítics, Patrycia Centeno, se centra en això segon i examina amb lupa la comunicació no verbal a les fotografies d'actualitat. Vingueu mudats.

Horari: Dimecres a les 17.00

 

 

Podcast

ÀUDIOS

Ministres del bon viure, amb Xuriguera i Faixedas

Xuriguera i Faixedas, els ministres del Bon Viure, deixen de banda el vi (en antena) i ara s'obre un infinit món de possibilitats: no se sap mai què pot passar ni exactament què ha passat.


Horari: Dimecres de 18:40 h

  

Podcast

ÀUDIOS

Carlos Enrique Bayo

Carlos Enrique Bayo

Carlos Enrique Bayo

Carlos Enrique Bayo és periodista d'investigació, ha estat director del diari Público (2012-2016) i ha sigut corresponsal a Moscou i Washington. Amb ell ens submergim, cada setmana, en els racons més foscos de l'Estat... no el nostre, sinó el del costat.

Horari: dimarts a les 17:00

Podcast

ÀUDIOS

La doble vida, amb Gina Tost

Gina Tost

Un viatge a la nostra vida paral·lela: Internet. Instagram, Twitter, Facebook, Youtube... Tot aquest submón on ens capbussem cada cop que una reunió se'ns fa massa llarga o un dinar se'ns fa massa tediós i agafem el mòbil per fugir-ne. Els vídeos virals que més ens atrapen, els gifs que ens fan morir de riure... Tot explicat per ella, la Gina Tost, que viu, com ja podeu suposar, més allà dins que aquí fora.

Horari: Dimarts a les 18.30

Podcast

M'importa un rave, amb Adam Martín i David Olivares

L'"Estat de Gràcia" es preocupa per la salut dels seus súbdits, però també perquè no els prenguin el pèl amb tant de tofu i llet d'espelta. Per analitzar-ho tot plegat, cada setmana, tindrem el ministre d'Alimentació Saludable, Adam Martin, a qui li plantarem al davant el ministre de Massa Tonteria Porteu Amb Tanta Quinoa, David Olivares.

Horari: Dilluns a les 18.35 

Podcast

ÀUDIOS

"El otro dia pensé", amb Juanjo Sáez

No suporta la nostàlgia i per això en farà una secció. És llest, divertit i absolutament contradictori. El Juanjo Sáez recorda amb tendresa els anys del cassette, dels heavies a la Sagrera i la Heidi, uns dibuixos que l'han fet com és: estrany i entranyable.

Horari: Dijous a les 17.00


 

Podcast

Un món, dos tipus de persones, amb Montse Virgili i Fermí Fernàndez

Els de cafè sol o tallat, els d'anxova a la pizza o sense, els de mar o muntanya. No sabem per què, Montse Virgili i Fermí Fernàndez sempre estan enfrontats. Tenim debat de fons, rigor i sobretot glamur.


Horari: Divendres 18.35

  

Podcast

ÀUDIOS

Cançons contra la dictadura, amb Montse Virgili

Montse Virgili és membre del "ganivet" de redacció de l'Estat de Gràcia i, dins d'aquest ganivet, s'ocupa del departament de músiques rebels. Coneix perfectament totes les músiques que serveixen com a arma per lluitar contra certes dictadures que ens poden passar desapercebudes, com la dictadura que diu que has de ser negre per fer blues, que no pots fer bona música amb el teu pare o mare, o que el reggaeton és l'única opció musical quan arriba l'estiu.

Horari: Divendres a les 18 h

 

 

 

Podcast

ÀUDIOS

Únics i extraordinaris, amb Lolita Bosch

Tots som únics, sí, esclar. Però hi ha gent més única que la resta: sentim les biografies excepcionals de la història narrades amb la passió desbordant de la nostra ministra d'Afers Humans, Lolita Bosch. Gurrubi, babe, gurrubi!

Horari: Dimecres a les 17.40


 

Podcast

ÀUDIOS

Amors particulars, amb Sílvia Soler

Hi ha vida més enllà de Romeu i Julieta: cada setmana, Sílvia Soler i un gran amor. Entre un pare i un fill, d'un escriptor per una ciutat, d'un músic per una cançó... reals, de ficció, històrics, contemporanis, metafísics. I fascinants. Sílvia Soler és, doncs, la ministra d'afers amorosos de l'Estat de Gràcia.

Horari: Dilluns de 18.00

Podcast

ÀUDIOS