Ministra de metallenguatges polítics, amb Patrycia Centeno

El discurs polític té dues dimensions, el que es vol dir... i el que realment es diu amb gestos, mirades, postures o fins i tot corbates. La nostra ministra de Metallenguatges Polítics, Patrycia Centeno, se centra en això segon i examina amb lupa la comunicació no verbal a les fotografies d'actualitat. Vingueu mudats.

Horari: Dimecres a les 17.00

 

 

Podcast

ÀUDIOS

Ministres del bon beure, amb Xuriguera i Faixedas

Quan eren petits, un dia es van prometre a si mateixos que els pagarien per beure en hores de feina mentre encadenaven temes de conversa absurds. Ho han aconseguit. Xuriguera i Faixedas, els nostres ministres del Bon Beure, comencen a parlar d'un vi i acaben cantant Orzowei, no sense abans haver molestat, una bona estona, els convidats del programa que els precedeixen.


Horari: Dimecres de 18 a 19 h

  

Podcast

ÀUDIOS

Carlos Enrique Bayo

Carlos Enrique Bayo

Carlos Enrique Bayo

Carlos Enrique Bayo és periodista d'investigació, ha estat director del diari Público (2012-2016) i ha sigut corresponsal a Moscou i Washington. Amb ell ens submergim, cada setmana, en els racons més foscos de l'Estat... no el nostre, sinó el del costat.

Horari: dimarts a les 17:00

Podcast

ÀUDIOS

M'importa un rave, amb Adam Martín i David Olivares

L'"Estat de Gràcia" es preocupa per la salut dels seus súbdits, però també perquè no els prenguin el pèl amb tant de tofu i llet d'espelta. Per analitzar-ho tot plegat, cada setmana, tindrem el ministre d'Alimentació Saludable, Adam Martin, a qui li plantarem al davant el ministre de Massa Tonteria Porteu Amb Tanta Quinoa, David Olivares.

Horari: Dilluns a les 18.35 

Podcast

ÀUDIOS

Ministre d'afers filosòfics, Bernat Dedéu

Tot està escrit. I de fa temps. Fins i tot allò que acaba de passar, s'acaba de dir o de no dir ni passar. El nostre ministre d'afers filosòfics, Bernat Dedéu, repassa fets de l'actualitat i la vincula amb textos filosòfics que, si haguessin estat llegits a temps, potser haurien servit de profilàctic davant certs fets.

Horari: Divendres a les 17 h

Podcast

ÀUDIOS

Ministre de Llibres Guaridors, David Guzman

Els llibres són els millors consellers perquè els és igual dir el que pensen, i hi ha personatges de l'actualitat que necessiten (i urgentment!) unes bones lectures: que prenguin nota de les recomanacions a mida del nostre ministre de Llibres Guaridors, David Guzman.

Horari: Dijous 17 h 

 

ÀUDIOS

Que bé, amb el ministre de Gots Mig Plens, Fermí Fernández

Vivim en el millor dels mons possibles, i això ho va dir Leibniz (que va morir sol) i ho defensa a ultrança el nostre ministre de Gots Mig Plens, Fermí Fernández, que està moreno de mirar sempre el bright side of life. T'han perdut les maletes a l'aeroport? És una notícia meravellosa! Ja veureu per què.


Horari: Divendres 18.35

  

Podcast

ÀUDIOS

Amors particulars, amb Sílvia Soler

Hi ha vida més enllà de Romeu i Julieta: cada setmana, Sílvia Soler i un gran amor. Entre un pare i un fill, d'un escriptor per una ciutat, d'un músic per una cançó... reals, de ficció, històrics, contemporanis, metafísics. I fascinants. Sílvia Soler és, doncs, la ministra d'afers amorosos de l'Estat de Gràcia.

Horari: Dilluns de 18.00

Podcast

ÀUDIOS

Cançons contra la dictadura, amb Montse Virgili

Montse Virgili és membre del "ganivet" de redacció de l'Estat de Gràcia i, dins d'aquest ganivet, s'ocupa del departament de músiques rebels. Coneix perfectament totes les músiques que serveixen com a arma per lluitar contra certes dictadures que ens poden passar desapercebudes, com la dictadura que diu que has de ser negre per fer blues, que no pots fer bona música amb el teu pare o mare, o que el reggaeton és l'única opció musical quan arriba l'estiu.

Horari: Divendres a les 18 h

 

 

 

Podcast

ÀUDIOS

Únics i extraordinaris, amb Lolita Bosch

Tots som únics, sí, esclar. Però hi ha gent més única que la resta: sentim les biografies excepcionals de la història narrades amb la passió desbordant de la nostra ministra d'Afers Humans, Lolita Bosch. Gurrubi, babe, gurrubi!

Horari: Dimecres a les 17.40


 

Podcast

ÀUDIOS

La classe dels dofins, amb Elisabet Pedrosa

Els nens són el futur i la seva educació, qüestió d'estat. Cada dia, un tema des de tres punts de vista: la veu (i la tendra i sorprenent visió) dels nens, el comentari de l'expert i el recull que en fa l'Elisabet Pedrosa, realitzadora de "L'ofici d'educar" i ministra de Relleus Generacionals.

Horari: Dimarts a les 18 h

 

ÀUDIOS

Lluveras' corner

Carme Lluveras

La Carme Lluveras es fa les opinions a sobre. Totes, sobre qualsevol cosa. Per això aquesta segona temporada de l'Estat de Gràcia s'ha buscat un raconet (un "corner") des d'on exposar i compartir les seves opinions al voltat del que ella considera "temes de la vida real".

Horari: dijous a les 16:45
 

Podcast

ÀUDIOS

Històries de mitja tarda, amb Carles Porta

El mal és gairebé impossible d'erradicar i, a més, ens fascina. Què motiva algú a cometre crims horribles? Els casos criminals més potents (i propers) relatats a sang freda pel nostre ministre d'Afers Foscos, Carles Porta. Com li agrada veure'ns patir.

Horari: Dimarts a les 18.35

 

Podcast