La tercera temporada de l'"Estat de Gràcia" serà boníssima. És així i no s'hi pot fer res. El president i la Vicepresidència van sobreviure a un curs anterior farcit d'esdeveniments excepcionals i van demostrar la seva gran capacitat per fer veure que entenien bé el que passava. Aquest és un art que enguany hauran de polir encara més perquè arriba una tardor calenta.

El programa presidit per Roger de Gràcia estarà també aquesta temporada molt atent a tot el que passi en l'àmbit polític amb la inestimable col·laboració del seu periodista estrella, Carlos Enrique Bayo. Però la política no són només els fets, sinó també els gestos, i per això Patrycia Centeno insisteix amb l'anàlisi de la comunicació no verbal dels polítics, que deixa sempre amb la boca oberta.

Continuarem embogint setmanalment amb la difícil relació entre el "menjadonuts" David Olivares i el "menjabròquils" Adam Martín, i seguirem comtant amb Xuriguera i Faixedas, Montse Virgili, Fermí Fernandes, i Lolita Bosch.

I ara les novetats. Aquesta temporada, l'"Estat de Gràcia" té l'honor d'incorporar el dibuixant Juanjo Sáez, que explicarà com era ser heavy, com era tenir un radiocasset i, en definitiva, com era ser "nosaltres" fa uns anys. Un altre fitxatge de la temporada és la gran Gina Tost, experta en tot el que passa a la xarxa, i encara una última incorporació doble, la de la parella Marc Garriga i Alfons Gorina, que explicaran les novetats de cinema i de les sèries.

Ja ho veieu. La tercera temporada de l'"Estat de Gràcia" serà boníssima. O això o pleguem*.

(*és una promesa electoral, no en feu gaire cas)