L'estat propi de Catalunya Ràdio vol que els seus ciutadans visquin feliços, informats, entretinguts i interessats (en altíssim grau) pels comunicats diaris, i ho fa des de la curiositat i la passió per saber.

No tenir límits territorials fa que encarem la segona temporada de l'"Estat de Gràcia" amb el mateix esperit lliure que la primera però amb novetats rellevants: si ens vam proposar centrar la mirada en la cultura i el coneixement, ara ho mantenim i hi afegim molta més actualitat, tenint en compte els esdeveniments que se succeiran aquest any. Ens hi ajudarà la incorporació d'Albert Calatrava, Albert Segura i Bernat Dedéu.

Més novetats: torna la crònica negra de Carles Porta, que repassarà els casos criminals més potents de la nostra història; se'ns suma l'actor i humorista Fermí Fernández per fer-nos veure the bright side of life on, a priori, no hi és; Xuriguera i Faixedas augmenten la seva presència i seguim tenint el plaer de comptar amb Lolita Bosch, Sílvia Soler, David Guzman, Patrycia Centeno i Elisabet Pedrosa entre d'altres. 

 

Presidència: Roger de Gràcia
Vicepresidència: Maria Sherman i Anna Ayala
Secretaria de Producció: Dolors Juanola i Ricard Garcia

'Ganivet' de Redacció: Pilar de Pedro, Montse Virgili, Mireia Dalmau, Sílvia Velaure, Albert Montilla, Xavier Escuder.
Mariscal sonor: Albert Jòdar