Sergio Garcia rebent el trofeu d'una edició anterior, entregat pels pares de Dani Jarque
Sergio Garcia rebent el trofeu d'una edició anterior, entregat pels pares de Dani Jarque
Esports Catalunya Ràdio

Sergio Garcia guanya el Trofeu Dani Jarque per quart any consecutiu

El jugador blanc-i-blau ha tornat a guanyar el trofeu de Catalunya Ràdio que l'acredita com a millor jugador de l'Espanyol de la temporada 2014-2015

Actualitzat

Sergio Garcia ha estat el guanyador, per quarta vegada consecutiva, del Trofeu Dani Jarque. Aquest trofeu premia, per iniciativa de Catalunya Ràdio, el millor jugador de l'Espanyol cada temporada, segons els vots que després de cada partit oficial del club blanc-i-blau emeten els integrants de "La transmissió de Catalunya Ràdio" i els seguidors i aficionats del club, mitjançant l'Aplicació de l'Espanyol que té aquesta emissora.

Amb aquest guardó, Sergio García s'imposa com a guanyador de totes les edicions. Aquest cop és l'any que guanyarà amb més diferència sobre la resta de jugadors, ja que supera de més de 50 punts el segon classificat, Lucas Vázquez. Una distància que no és possible escurçar suficientment per la resta de candidats tenint en compte les jornades que falten pel final de la temporada.

El premi és una reproducció de l'estàtua d'homenatge al malaurat capità de l'equip que llueix la porta 21 de Cornellà-El Prat. Una reproducció feta per Marta Solsona, la mateixa escultora que va fer l'estàtua original.  

Anar al contingut