"Der trainer", la porra de la Champions de Catalunya Ràdio.
"Der trainer", la porra de la Champions de Catalunya Ràdio.
Catalunya Ràdio

Més de 5.000 persones ja juguen a "Der Trainer", la porra de la Champions

"Der Trainer", la porra de Catalunya Ràdio en què els participants podran fer d'entrenadors i guanyar un viatge a Berlín o a Eivissa, a més d'altres regals.

Actualitzat

Més de 5.000 persones ja s'han apuntat a "Der trainer, la porra de la Champions". Des de dijous 5 de febrer, Catalunya Ràdio convida tots els oients que vulguin a participar en un joc que els acompanyarà, a partir d'ara, en tots els partits de la Champions de futbol, des dels vuitens de final fins a la final, que es disputarà el dia 6 de juny a l'Estadi Olímpic de Berlín.

En aquest concurs, els oients podran fer d'"entrenador" amb els seus pronòstics sobre els resultats de la fase d'eliminatòries de la Champions League de futbol, que s'acabarà el dia 6 de juny amb la final a l'Estadi Olímpic de Berlín.

El mecanisme de participació és molt senzill. Només cal entrar a l'espai de "Der trainer" en aquest portal i pronosticar els resultats dels partits de la Lliga de Campions.

Qui encerti el resultat del partit sumarà tres punts, qui n'encerti el signe, en sumarà 1, i, al final, qui tingui més punts serà el guanyador i s'endurà un viatge d'una setmana per a dues persones a Berlín. Hi ha, però, més premis, com un viatge a Eivissa, samarretes dels equips finalistes, un televisor o una barra de so.

"Der trainer" és, d'alguna manera, la continuació d'"O jogo, la porra del Mundial", que es va convertir, durant el Campionat del Món del Brasil, en el joc amb més èxit de la història de Catalunya Ràdio, amb més de 7.000 participants.

Si fa uns mesos l'emissora va descobrir qui era el més entès del Mundial, ara vol saber qui és el millor en la Lliga de Campions. A més, els concursants podran comparar els seus resultats i punts amb els de nombrosos professionals de Catalunya Ràdio, com ara Mònica Terribas, Pere Escobar, Ricard Torquemada, Xavi Rosiñol, Òscar Fernández, Eudald Serra, Maria de la Pau Janer, Sílvia Cóppulo, David Clupés, Jordi Borda, Francesc Garriga, Sergi Vives; Xavier Graset, Robert PratXavier Solà, entre d'altres.

Els primers partits dels vuitens de final es jugaran el dia 17 de febrer, però a partir del dia 5 ja es podran fer pronòstics.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut