El combinat espanyol no ha tingut problemes per golejar Anglaterra (@FedPatinaje)
Hoquei patins

Espanya goleja Anglaterra (10-1) en l'inici de l'Europeu de la Corunya

El combinat espanyol no guanya aquesta competició des de l'any 2012

Actualitzat

La selecció espanyola d'hoquei patins, formada per nou jugadors catalans i un gallec, ha debutat amb victòria en l'Europeu que es disputa a la Corunya. Els homes d'Alejandro Domínguez han derrotat Anglaterra (10-1) al Palau d'Esports de Riazor.

Els anglesos s'han avançat amb un gol de d'Alexander Mount. Ha estat una situació del tot anecdòtica. Edu Lamas ha empatat el partit i, més tard, Jordi Adroher, Nil Roca, Edu Lamas, de penal, i Albert Casanovas, també de penal, han aconseguit els gols que han situat el marcador en el 5-1 amb què s'ha arribat al descans.

En la represa, Ignacio Alabart, una altra vegada Nil Roca, Raül Marín amb dos gols i Ferran Font de falta directa han completat la golejada. Dilluns, en la segona jornada de la competició, Espanya jugarà contra Holanda.  

La selecció espanyola, que no guanya aquesta competició des de l'any 2012, és al grup A de l'Europeu, amb Anglaterra, Alemanya, Holanda, Bèlgica i Itàlia. El combinat espanyol té en Portugal i Itàlia, els dos últims campions del torneig, els rivals a batre per assolir el títol.

Anar al contingut