Música

Un dia sense música és com un dia sense mantega

Podcast

ÀUDIOS

Cinema

"Star Wars", una parodia/homenatge a Els Experts

Una de les nostres missions és fer que vegeu una pel·lícula cada dia fins que arribi l'apocalipsi. Ho fem entrevistant els cineastes del moment i amb les crítiques de Violeta Kovacsics, que des de la seva sala de projecció secreta ens parla de pel·lícules de la cartellera, de la televisió, i de qualsevol tipus de pantalla.

Podcast

ÀUDIOS

Teatre

Ens visiten actors, directors i dramaturgs dels espectacles que no us podeu perdre. Això sí, sobre l'escenari, als camerinos i també al carrer parlant amb els espectadors, l'última paraula és de la Núria Deulofeu. Actriu reputada i ara també pèrita escènica del programa.

Podcast

ÀUDIOS

Sèries

Cristina Bordas

Cristina Bordas, un diamant pulcre

Us informem de cada novetat, avançament, teaser, rumor i desmentiment del món serièfil. Els nostres lemes són: "Un altre capítol i anem a dormir" i "Spoilers? Sí, si us plau!" 

Podcast

ÀUDIOS

Llibres, còmics, lletres

De què serveix llegir?

Llegir és la segona cosa més divertida del món. Per això ens encanta entrevistar escriptors i escoltar l'experta en llibres Míriam Cano, una veu que ens convenç amb les seves crítiques i entrevistes als autors del moment. Pel que fa als còmics, no se'ns acut ningú millor que Dani Ausente, eminència del novè art al nostre país

Podcast

ÀUDIOS

Tecnologia i videojocs

El primer que veiem quan ens despertem és això

Els Experts i el coneixedor Albert García van triar la pastilleta vermella per descobrir el món real. L'univers dels "gadgets", les aplicacions, els videojocs i les xarxes socials. Perquè les "noves tecnologies" no són gens noves.

 

Podcast

ÀUDIOS

Galeries i outdoors

"On són Els Experts?" -exclamen alguns-, "Diuen que van a tot arreu però no els veig per enlloc" -acusen els altres-, "Segur que ja dormen" -sentencien els més ràpids. I tots tenen raó. Ja estem dormint perquè nosaltres... Hi hem estat abans! 

 

Podcast

ÀUDIOS

Com ser un expert

En Roger i l'Albert s'hi posen a primera hora del matí (Il·lust: Volcia Porakh)

Sisena temporada de la "sitcom" radiofònica del futur. Els protagonistes, Albert Miralles i Roger Seró, interpreten una versió fictícia d'ells mateixos no massa allunyada de la realitat però sí molt per sota de la mitjana. "Com ser un expert" recupera el format didàctic per a masses adotzenades en què al final de cada capítol els dos personatges principals aprenen una lliçó. A més, comparteixen pis.

Podcast

ÀUDIOS

Gastronomia

Quan alguns diuen "entre pit i esquena", nosaltres cridem "per la boca!". Us busquem els millors establiments per menjar i beure i la Mònica Escudero ens apropa les últimes tendències en gastronomia.

Podcast

ÀUDIOS