Un moment de l'actuació dels barcelonins Senyor Oca
Un moment de l'actuació dels barcelonins Senyor Oca

Els barcelonins Senyor Oca guanyen el Sona 9

A la final, el missatge contundent i de crítica social dels Senyor Oca s'ha imposat als balears Salvatge Cor i a l'osonenca JU

Actualitzat

El grup de hip hop barceloní Senyor Oca ha guanyat la 17a edició del concurs Sona 9. En la final, celebrada a la sala Luz de Gas de Barcelona, el missatge contundent i de crítica social dels Senyor Oca s'ha imposat als balears Salvatge Cor i a l'osonenca JU. El conjunt barceloní també ha estat el qui ha rebut més vots del públic assistent al concert, per la qual cosa s'ha endut el premi Votació Popular. Els Salvatge Cor han aconseguit el Premi Joventut i JU ha obtingut el Premi Èxit.

Senyor Oca va aparèixer fa cinc anys a l'escena musical. "Atomosfera" és el seu tercer àlbum, després d'"Aneguet lleig" i "Entre druides". Gràcies al Sona 9, podran editar un disc, fer una minigira i altres accions promocionals.

En aquesta edició del Sona 9, organitzat per la revista Enderrock, Catalunya Ràdio i TV3, s'hi han presentat 120 propostes musicals. La final ha arribat després de nou mesos de fases, eliminatòries i proves.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut