L'entrevista d'"El suplement"

Els caps de setmana, Roger Escapa conversa amb els personatges més destacats de l'actualitat.

Dissabte i diumenge, a partir de les 9 h

Podcast

ÀUDIOS

L'hora negra, amb Mayka Navarro

Mayka Navarro analitza els casos que ocupen les pàgines de crònica negra dels diaris d'ara i del passat. Dissabte, a les 10.00.

London Carlin

Des de Londres, les reflexions del periodista i escriptor britànic John Carlin. Històries, sociologia, esport i crònica internacional amb una mirada crítica.

Dissabte, a les 08.50.

Una altra història

Tot té un passat que permet explicar el present. És per això que Toni Cruanyes posa context històric a les notícies que han marcat la setmana.

Diumenge, a les 8.50.

Tema suplement

Actualitat, entreteniment, curiositats... Tot allò que et pot interessar té espai a "El suplement". Dissabte i diumenge, a partir de les 10.20

ÀUDIOS

Núria Graham

Núria Graham a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio

Núria Graham a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio

La cantant vigatana Núria Graham comparteix aventures musicals mentre versiona grans cançons de l'imaginari col·lectiu amb convidats singulars.

Els dissabtes, a les 11.45

Els homes clàssics

Pedro Pardo i Albert Galceran ens faran una classe magistral on descobrirem que la música és un llenguatge universal i coneixerem artistes i grups de l'escena catalana. Dissabte, a les 12.30 h

Podcast

ÀUDIOS

Tertúlia

Analitzem l'actualitat a ritme de cap de setmana

L'arca de Nogué

Cada setmana, el Pep Nogué salva un ingredient o un producte gastronòmic i ens n'explica les propietats.

Dissabte, a les 12 h

El cost de la vida

En Jon Sindreu, redactor del "The Wall Street Journal", ens explica des de Londres que la vida és més costosa per culpa de l'economia.  

Diumenge, a les 10.00

La Terra és plana

Ens preguntarem sobre les grans qüestions de l'univers amb Joan Anton Català.

Diumenge, a les 7.30 h

El consultori

El psicòleg Jordi Borràs i la sexòloga Elena Crespi ens ajuden a entendre millor el món dels somnis i del sexe.

Diumenge, a les 11 h

Demà ho deixo

Els músics Roger Mas i David Carabén prenen el timó d'"El suplement" de Catalunya Ràdio per compartir converses de taverna.

Dissabte, a les 11.45.

Dones de culte

Laura Serra, Anna Pérez Pagès, Llucia Ramis i Desirée de Fez, les nostres expertes en cultura, repassen les novetats de l'agenda cultural.

Diumenge, a les 12.00.

Amor de mare

Cada dissabte, una mare de Catalunya ens presentarà el seu fill, un personatge que tots sabreu qui és. Encerta qui és i guanya el premi del dia.

Dissabte, a les 11.00.

Roda el món

Fem la volta al planeta amb un home que ha posat els peus a tots els continents, Xavier Moret, i un altre que els ha vist a través d'una pantalla, Àlex Gorina.

Dissabte, a les 7.30

Dominical

Al "Dominical" d'"El suplement" trobareu tots aquells temes que us interessen, tractats amb poc rigor històric, de manera superficial i amb certa frivolitat. Tot, amenitzat amb efectes de so poc adequats i supervisat per Gerard Jubany i Joan Botta.

Diumenge, a les 12.35.