Quatre gats

Quatre gats amb Ricard Ustrell a "El suplement"

Cada dissabte, Ricard Ustrell conversa amb persones destacades en espais de referència. És una entrevista en profunditat i sempre en moviment: situa el personatge en un escenari especial per a ell, amb el qual està relacionat de manera directa o indirecta. L'espai es reforça amb intervencions breus de persones que tenen relació amb l'entrevistat. 

ÀUDIOS

"Amb mal peu", una sèrie a la ràdio

radio vintage

"Amb mal peu" és una sèrie radiofònica escrita per Roc Casagran, amb la direcció de Pau Ferran. L'argument que centra la trama gira al voltant de la filla d'una família benestant de Catalunya que vol ser la primera dona d'arribar a la presidència del FC Barcelona.

ÀUDIOS

Tema suplement

Periodistes

Cada dissabte i diumenge investiguem i aprofundim en temes d'actualitat i d'interès general amb especialistes i experts en el tema.

ÀUDIOS

Els records essencials d'Àngel Llàcer

Els diumenges, el director, actor i presentador de televisió Àngel Llàcer ens transporta a un record essencial de la nostra vida amb l'ajuda d'un convidat. Un espai que buscarà remoure les emocions de l'audiència.

ÀUDIOS

Bla, bla, bla

Els diumenges, a les 10 h, l'espai republicà d'"El suplement", amb jocs poètics i literaris a càrrec del tàndem format per David Guzman i Joan Ollé.
 

ÀUDIOS

El suplement on road

Els diumenges a les 12, la "foodtruck" del gastrònom Pep Nogué aparcarà a les principals fires gastronòmiques. Coneixerem nous productors i comptarem amb Francesc Murgadas, Pep Palau i altres especialistes gastronòmics. L'enòleg Xavi Nolla ho maridarà amb vins i el programador musical Joan Arenyes, amb la millor música. 

Dissabtes, a les 9.30 h

ÀUDIOS

Tapias variades

Oriol Balaguer i Pere Tapias

Oriol Balaguer i Pere Tapias

ÀUDIOS

L'entrevista d'"El suplement"

Micròfon de Catalunya Ràdio

Micròfon de Catalunya Ràdio

Entrevistem el personatge del dia o un o diversos especialistes que ens puguin donar detalls d'alguna de les notícies importants generades les últimes hores amb l'objectiu d'entendre la realitat que ens envolta.  

Dissabtes i diumenges a les 9 h

ÀUDIOS

Bunyol vs. Auberni

Josep Maria Bunyol i Ferran Auberni

Josep Maria Bunyol i Ferran Auberni

El cinema i les sèries de televisió ocupen cada vegada més hores de conversa amb la família, a la feina, entre amics... L'oferta és molt àmplia i no donem l'abast! El Ferran Auberni i el Josep M. Bunyol destrien el gra de la palla i miren de convèncer el Ricard Ustrell i tots els oients de quines són aquelles pel·lícules i sèries imprescindibles per passar el cap de setmana. 

Dissabtes a les 13.30 h

ÀUDIOS

Fem un Gavaldà

Lluís Gavaldà

Lluís Gavaldà

Dissabtes i diumenges, Lluís Gavaldà ens porta el seu celobert a "El Suplement!", amb les seves peculiars llistes musicals.

ÀUDIOS

Els sofistes

Els sofistes eren mestres ambulants que anaven de ciutat en ciutat ensenyant a discutir a l'àgora i posaven el debat com a centre de la vida. Nosaltres recuperem aquest esperit amb Roc Casagran i Ester Pujol; Maiol Roger i Llucia Ramis; Francesc Orteu i Iolanda Batallé; i Arnau González Vilalta i Carme Junyent.

ÀUDIOS

Autoajuda amb humor

El món té problemes? No us preocupeu! La secció d'autoajuda té solucions per a tot. Feu-nos cas! I si no, escolteu el Gerard Jubany i l'Elisenda Pineda.

ÀUDIOS

Duel Bosch & Lluveras

Xavier Bosch i Carme Lluveras

Xavier Bosch i Carme Lluveras

Els dissabtes, a les 10 del matí, Xavier Bosch i Carme Lluveras ens proposen jocs i enigmes diferents per entrenar la ment en format de duel radifònic.

ÀUDIOS

Concurs de viatges

 Cada setmana, convidem algun personatge conegut i juguem a descobrir quina relació té amb una població secreta.

Els homes clàssics

Els homes clàssics

Els homes clàssics

A "Els homes clàssics" el compositor i director d'orquestra Pedro Pardo i el periodista Albert Galceran demostren que en saben molt, de música clàssica, i volen que l'entenguem i que en gaudim.

ÀUDIOS