"El suplement" es posa en moviment per segona temporada els dissabtes i diumenges de 8.00 a 14.00. 

Continuarem vivint la vida al ritme dels caps de setmana. Esmorzant amb el Pere Tapias, passejant amb els 4 gats, jugant amb els duels del Xavier Bosch i la Carme Lluveras, amb l'Antoni Bassas parlarem, evidentment, del Barça, escoltarem música amb el Lluís Gavaldà i els homes clàssics, anirem al cinema amb el Josep Maria Bunyol i el Ferran Auberni, i cuinarem amb la furgoteca del Pep Nogué.

Aquest any, a més, el programa té la voluntat de recórrer el mapa dels Països Catalans a la recerca d'històries que han canviat el seu petit món. Cada setmana coneixerem una història i al final de temporada la més votada pel web rebrà un acte d'homenatge al seu poble. 

També s'hi afegiran les veus d'uns tertulians molt especials: els sofistes, capaços de convèncer sense estar-ne convençuts. Argumentadors que pensen el que diuen però mai diuen el que pensen. Un combat retòric amb Llucia Ramis, Maiol Roger, Arnau Gonzalez Vilalta, Carme Junyent, Iolanda Batallé, Francesc Orteu, Roc Casagran i Ester Pujol

I recuperarem dos formats. El primer, el de la radionovel·la. S'emetran dues temporades d''Amb mal peu", una sèrie a la ràdio que explica la història d'una família de poder a Catalunya que es veu amenaçada per una altra.  

I el segon: "L'illa del tresor". Torna Joan Ollé a Catalunya Ràdio. Disposat a jugar, preparat per inventar i convençut que hi ha mons més bonics que d'altres. Amb ell i amb el també republicà David Guzman, cada setmana visitarem l'illa del tresor. 

Però sens dubte el fitxatge estrella de la temporada és el d'Àngel Llàcer. El director, actor i presentador de televisió farà que els diumenges siguin encara millors que els dissabtes.