"El suplement" es posa en moviment per segona temporada els dissabtes i diumenges de 6.00 a 13.00. 

Per tercera temporada consecutiva, l'equip de Ricard Ustrell torna al capdavant d'"El suplement" amb una proposta totalment renovada, que començarà més d'hora que mai.

A les 6.00, serà elmoment de fer una mirada crítica del que ha passat durant la setmana i una previsió dels esdeveniments més importants dels pròximes dies, amb veus com Rosa Maria Calaf, Antoni Dalmases, Albert Beorlegui, Olga Clapés, Anna Guitart, Artur Ramon, Paula Molés i Pep Nogué.

Després d'una hora d'informació amb Neus Bonet i els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio, ales 8.00 Ricard Ustrell desplegarà el dia en clau més interpretativa, en un renovat i trencador format d'autor. A partir de les 9.00, el programa continuarà apostant per la conversa i donarà veu apersones que entre setmana no tenen la possibilitat de deixar-se sentir. No hi faltaran la informació sobre l'actualitat blaugrana amb Antoni Bassas, els contrapunts de Joan Botta, que assumeix lasubdirecció del programa, i els comentaris de Mercè Folch, que enguany s'incorpora a l'antena desde primera hora del matí.

Més tard, cap a les 9.30, començarà el moviment. "El suplement" seguirà passejant amb els "Quatre gats", comptarà amb els comentaris de Joan Ollé i Lluís Gavaldà, amb els homes clàssics Albert Galceran i Pedro Pardo, i amb la presentadora d'IB3 Cati Moyà a la secció de cinema. També hi haurà Jair Domínguez, tot i que de moment no té clar sobre què no vol parlar, i la unitat mòbil seguirà recorrent Catalunya buscant històries. Alba Castellví i Josep Castillo parlaran d'educació,i dos joves de 17 anys, Marta Botet i Àlex Serra, de literatura. Carme Lluveras, Maiol Roger i Llucia Ramis s'ho carregaran tot, i el grup Pepet i Marieta cantarà l'actualitat a la seva manera.

Els dos nous grans fitxatges d'"El suplement" són Andreu Buenafuente, amb la seva mirada quotidiana de la vida, i Gemma Nierga, que posarà a lloc els oients amb històries que no tenim prou temps d'escoltar entre setmana.