"El suplement" arrenca una nova etapa marcada per l'essència d'un programa que és sinònim de cap de setmana des de fa més de 30 anys. Una herència que, amb Roger Escapa al capdavant, es manté i alhora es renova.

El nou "El suplement" aposta per l'entreteniment, l'actualitat i l'anàlisi, les tres potes que vertebren l'estructura del programa des de les 6 del matí. Començarà amb una bona selecció musical de la mà de dos experts: Blai Marsé i Miqui Puig. Després d'una hora d'informació amb Neus Bonet i l'equip dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio, a les 7 Roger Escapa explicarà tot el que cal saber per estar al dia. L'actualitat política, social, econòmica o del món seran alguns dels eixos principals d'aquesta hora, amb l'afegit qualitatiu de noms com Jordi Puntí, que analitzarà l'actualitat blaugrana. John Carlin i Toni Cruanyes també se sumen al nou "El suplement" per aportar el seu punt de vista més personal sobre tot el que ha passat durant la setmana.

L'anàlisi de l'actualitat continuarà a partir de les 9 amb entrevistes i reportatges, que es complementaran amb dues veus periodístiques de primer ordre: Mayka Navarro i Jon Sindreu. La música també pren molta importància en aquesta nova etapa, és per això que s'incorporen al programa artistes com Núria Graham, David Carabén, Roger Mas, Arnau Tordera o Miquel Tejada, a més de dos clàssics del programa, Albert Galceran i Pedro Pardo. "El suplement" també aposta per la participació, ho farà a través de la sexòloga Elena Crespi i l'especialista en somnis Jordi Borràs, que resoldran els dubtes que l'audiència els plantegi. Per últim, al punt del migdia, els dissabtes Pep Nogué jugarà als fogons, mentre que els diumenges Llucia Ramis, Anna Pérez Pagès, Laura Serra i Desirée de Fez aixecaran el teló de la vida cultural.

Tot plegat, un còctel amb gust del millor cap de setmana possible.