En aquest "cistell" saborós i condimentat trobareu les receptes de cuina dels professionals que ens acompanyen a cada capítol del "Tàpias variades" els caps de setmana. Que aquestes fórmules us estimulin i us ajudin a fer bons plats!

Pere Tapias

Primers plats
Amanida d'api, cogombre i poma
Amanida de carxofes amb pernil de gla i vinagreta de picada
Amanida de col, carbassa i quinoa, amb olivada
Amanida d'espinacs, poma i pinyons amb vinagreta de te negre fumat
Amanida de tres colors
Arròs amb algues
Arròs amb bacallà
Arròs de botifarra negra i garotes
Arròs d'escamarlans amb tempura de romesco
Arròs integral saltat amb algues
Arròs negre "trufat"
Bastonets vegetals amb les salsetes
Broquetes de seitó, espinac, endívia i maionesa rosa
Bròquil amb curri
Bunyols d'aromes mediterrànies
Carabassa rostida sencera al forn
Carpaccio de carxofes, raves, escarola, formatge Veciana i vinagreta de llimona
Chutney de tomàquet (recepta bàsica)
Coca de recapte
Combinació entre dues cremes: Crema fina de carxofes del Prat - Crema fina de foie i daus de codony
Croquetes de bolets i botifarra negra
Cullera de puré de cigrons amb verat marinat i oli de festucs
Enciam brut
Ensalada russa
Ensalada russa
Escudella i carn d'olla
Espaguetis amb tomàquet fresc, burrata i speck sobre llit de puré de pèsols i faves pelades
Espàrrec blanc amb maionesa trufada i morro de bacallà a la brasa
Fideus a la cassola
Gaspatxo de mongetes del ganxet
Humus de mongetes del ganxet amb seitons i festucs
Macarrons amb llet
Patates amb ou  i tòfones amb crema de parmesà
Pera i rúcula
Platillo de carbassó i patates amb cansalada
Porros a la vinagreta amb herbes i menta
Remolatxa amb formatge d'Ossera (Serrat Gros)
Risotto de flors i puntes d'espàrrecs de marge
Rovell a la catalana en sopa de ceba
Sopa de cremosa de nap negre amb cuscús de nap blanc, mongetes del ganxet i escopinyes al vapor
Sopa de poma. all i pa integral amb llunes de pebre rosa
Sopa freda de cireres amb cues de gamba
Tatin d'albergínies
Tripa


Segons plats
Bacallà a la llauna amb verduretes de temporada
Bullida de musclos amb api
Bullida de musclos amb formatge blau
Calamars i cebes a la romana
Caldet curt de poma amb gamba vermella, mero i lluç, petita emulsió d'oli d'oliva verge amb gingebre i infusió d'herbes aromàtiques
Canelons de bacallà i espinacs
Cansalada de la papada amb ous de reig
Caragols a la gormanda "lo Ponts"
"Cebiche" de musclos"
Conill amb allioli de mel i romaní
Costelles de porc amb pomes Eugènia
Emperador a la planxa amb escabetx fet al moment
Galeres i calçots confitats
Gall amb vi
Gratapallers amb samfaina
Orada a la papillota
Ous ferrats amb cansalada viada
Peix de roca amb allioli de galeres i codony
Pilotilles amb mantellina
Pit de xai amb pèsols
Pollastre amb múrgoles
Pop roquer a la planxa
Rajada amb puré cremós de moniatos i emulsió de mandarina
Rap rostit amb romesco, calçots i patates compostes
Rèmol a la planxa amb brasejat de verdures i menta
Sípia amb pèsols
Sípies estofadesamb romesco i peus de porc
Suquet de lluç de palangre amb pèsols i cloïsses
Suquet de rap amb porro i olives negres
Suquet de mongetes del ganxet amb tripa de bacallà
Tires de pit de pollastre amb soja fresca i bitxo a l'estil Sichuan
Tronc de lluç al forn amb ceba, patates i picada de nous
Truita de carxofes, pèsols i faves



Postres
Arròs amb llet especial
Bescuit de pastanaga
Carquinyolis
Dama blanca
Formatge de cabra de maduixa
Galetes de mel i romaní
Panellets de pinyons
Pannacotta de vainilla amb fruites vermelles
Pastís de pastanaga amb ametlles crues
Pastís de Santiago
Pinya gratinada




Altres
Entrepans
Gintònic ideal
Pa
Receptes de carmanyola
Salsa de calamarsons
Salsa romesco
Tisana digestiva i tranquil·litzant
Vellut de patate