Dissabte 1 de juliol complim "El somni de la nostra vida"!

Els Amics de les Arts, Los Manolos i Quartet Mèlt a l'especial d'"El suplement" al Liceu

Ja comptem les hores per viure la festa d'"El suplement" al Gran Teatre del Liceu! Dues hores de ràdio apassionant amb música en directe i convidats de luxe.

Actualitzat

L'equip d'"El suplement" s'ha proposat un gran repte: fer possible l'impossible. Un espectacle 100% entreteniment, amb música, màgia, teatre, poesia, dansa i molt, molt d'humor!

Comptarà amb les actuacions especials d'Els Amics de les Arts, que els acompanyarà un grup de ballarins de l'escola de ball Varium Espai Moviment; els Itaca Band ens faran vibrar; Pemi Fortuny tornarà, per un dia, amb els Lax'n'Busto per corejar "Les nits del Liceu" amb tots els assistents, els Quartet Mèlt i el grup Pepet i Marieta interpretaran una versió "rumbera" d'una gran òpera. Jaume Sisa, Pau Riba i Joan Miquel Oliver es convertiran per un dia en els Tres Terrors i acabarem la festa celebrant el 25è aniversari dels Jocs Olímpics a Barcelona, amb la rumba festiva de Los Manolos.

A més, també passarà per l'escenari el "mentalista" David Baró, que ens farà somiar amb els ulls ben oberts; Leo Bassi ens farà reflexionar amb la seva sàtira de l'actualitat; sentirem poesia amb un recital de poemes de Pere Tàpias a càrrec d'Àngel Llàcer i Mar Ulldemolins, i viurem, en directe, un autèntic duel operístic que han preparat Els Homes Clàssics, Albert Galceran i Pedro Pardo, en què concursaran la "coach" Carme Lluveras i el periodista Carles Prats, dos apassionats de la música clàssica. A més, els pallassos MaiTres ens hi donaran el toc d'humor durant tot l'espectacle.

Un programa on descobrirem tot el que envolta el Gran Teatre del Liceu. L'interior, amb una visita guiada entre bambolines, amb el director del Liceu, Roger Guasch; l'exterior, tot conversant amb persones que viuen i treballen a la Rambla, com Mònica del Raval i el Joan, el propietari del mític bar Pinotxo de la Boqueria. A més, recordarem els 20 anys de l'incendi del Liceu gràcies a bombers que van viure'l de primera mà.

Ja tenim totes les entrades exhaurides però podreu seguir en viu 'El somni de la nostra vida' per la ràdio i també en vídeo al web de Catalunya Ràdio. No us ho perdeu, passarà de tot!

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut