Temporada 2016-2017

El nou rumb de Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio començarà dilluns que ve una nova temporada, amb la primera graella dissenyada pel director Saül Gordillo

Actualitzat

Resintonitzar amb Catalunya Ràdio

"L'emissora ja ha començat a sonar diferent aquest estiu", com ha explicat Gordillo en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" d'Òscar Fernández. El canvi es notarà no només a l'antena, sinó també en l'entorn digital. L'aposta de la direcció passa per presentar una graella que inclou renovació, innovació i també valentia. Reforçant els dos puntals de Catalunya Ràdio, els informatius i els esports.

Referents indiscutibles

La Mònica Terribas continuarà despertant Catalunya per quarta temporada consecutiva. I ho farà, amb sorpreses, nous formats i, com diu Gordillo, "amb una primera franja horària, la de 6 a 8 del matí, que tindrà un altre ritme".

Les tardes de Catalunya Ràdio canviaran radicalment. Amb dos nous programes. De 4 a 7, "L'Estat de gràcia", amb Roger de Gràcia i el seu "gabinet de bons ministres que l'acompanyaran", com ha definit Gordillo el seu estol de col·laboradors. A partir de les 7 i fins a les 9, arribarà el "Tot costa", amb el binomi Jordi Costa-Sònia Gelmà. Dos periodistes, rellevants i influents a la xarxa, i que s'afegiran a la nòmina dels Ricard Torquemada, Xavi Campos, Francesc Garriga o David Clupés que ja té el Departament d'Esports.

A la nit, la ràdio a la tele

Una de les novetats importants d'aquesta temporada és que "El club de la mitjanit" s'emetrà diàriament des dels estudis de TV3. L'equip del Francesc Garriga es traslladarà a Sant Joan Despí per fer visible les interioritats de "El club", en un dels reptes més engrescadors de la nova graella de Catalunya Ràdio. Ràdio, tele i internet alhora.

El cap de setmana, l'aposta per la radionovel·la

"El Suplement", el programa líder dels caps de setmana, recupera aquest gènere narratiu a la ràdio. Ricard Ustrell mantindrà la seva aposta per un programa viu, en moviment, i que, com diu Gordillo, "tindrà més presència al territori i potenciarà encara més la participació de la gent".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut