La portada

Portada_8col Mònica Terribas

L'espai on Mònica Terribas ens ofereix la seva interpretació de l'actualitat per ajudar-nos a entendre la realitat que ens envolta.
Horari: de dilluns a divendres, a les 06.00, les 07.00 i les 08.00 h.

 

Podcast

ÀUDIOS

L'entrevista

Mònica Terribas

La conversa en profunditat de Mònica Terribas, a l'Estudi 1 de Catalunya Ràdio, amb els actors de l'actualitat.

Horari: de dilluns a divendres, a partir de les 08.30 h.

Podcast

ÀUDIOS

La tertúlia

"La tertúlia del matí". Com interpretem la realitat? "El matí de Catalunya Ràdio"

Analitzem cada dia els temes més destacats de l'actualitat amb un diàleg constant que incorpora els matisos, les sensibilitats i els punts de vista dels nostres experts per desgranar tot allò que marca el dia a dia.

Horari: de dilluns a divendres, a les 08.55 h.

Podcast

ÀUDIOS

Informe Sala i Martín

Informe Xavier Sala i Martín

L'economista Xavier Sala i Martín analitza temes d'actualitat aportant el seu punt de vista expert per exposar, de manera didàctica, les claus econòmiques que influeixen en les nostres vides quotidianes.

Horari: Cada quinze dies, els dijous, a partir de les 10 h

Podcast

ÀUDIOS

El racó de pensar

"El racó de pensar", amb David Fernàndez i Xavier Antich. "El matí de Catalunya Ràdio", temporada 2016/2017

Un espai que neix per rebel·lar-se contra la dictadura de l'actualitat. Aquí, aturem el temps, ens asseiem i reflexionem amb dos guies de luxe: el filòsof Xavier Antich i l'activista, polític, periodista i escriptor David Fernàndez.

Horari: els dimecres, a partir de les 10 h.

Podcast

ÀUDIOS

No tot són números

El catedràtic d'Hisenda Pública i exconseller Antoni Castells aprofundeix, més enllà dels números, en aspectes de la vida que afecten la nostra butxaca i aporta la seva reflexió sobre l'evolució econòmica mundial.

Horari: dijous, a les 10.00, cada dues setmanes   

Podcast

ÀUDIOS

La tertúlia esportiva

gol

Repassem què ha donat de si cada jornada de Lliga o Champions amb els nostres analistes a "El matí de Catalunya Ràdio". No et quedis fora de joc i desxifra l'actualitat futbolística amb els referents del periodisme esportiu de casa nostra.

Horari: cada dilluns i l'endemà dels partits intersetmanals, a les 10 h.

ÀUDIOS

Consultori digital

Mariola Dinarès, Albert Cuesta, Albert Murillo i Genís Roca formen part del "Consultori digital" d'"El matí"

Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca i Mariola Dinarès resolen els dubtes dels oients sobre tecnologia, xarxes, tendències i videojocs. Envia'ns una nota de veu al 607.07.09.23 amb la teva pregunta. 

Horari: Dimarts, a les 11 h

Podcast

ÀUDIOS

Sala de màquines

"Sala de màquines", Adrià Cuatrecases i Sergi Vives

Vist el bon rendiment de la màquina traductora, "El matí de Catalunya Ràdio" ha decidit ampliar la seva maquinària. Una sala sencera, plena de sofisticats aparells capaços de crear titulars i reportatges absurds. L'Adrià Cuatrecases i el Sergi Vives la governen.

Horari: de dilluns a divendres, a les 11.30 h.

Podcast

ÀUDIOS

Joc de sèries

Cristina Bordas, Sílvia Comet i Àlex Gutiérrez. Joc de Sèries

Sílvia Comet, Cristina Bordas i Àlex Gutiérrez porten la seva passió per les sèries als micròfons d'"El matí". Amb ells ens posarem al dia de tota l'actualitat televisiva sense fronteres.

Horari: Els dimarts a les 11.40 h.

 

ÀUDIOS

El galliner

Àlex Gorina i Gemma Ruiz reivindiquen "El galliner" d'"El matí de Catalunya Ràdio" com el paradís de la cultura. Des d'una butaca de l'últim pis, Alfons Gorina farà un picat/contrapicat a l'Àlex. I Núria Marín, en el tram final, descobrirà les "vanitas vanitatis" dels famosos. Els dijous, d'11.15 a 12 h.

ÀUDIOS

Paraula d'acadèmia

Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans

Les paraules, les seves regles i la relació amb els parlants i la societat tenen un espai a "El matí". És "Paraula d'acadèmia", amb Nicolau Dols, membre de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans.