"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit per Mònica Terribas, és la sisena temporada que desperta Catalunya de 6 a 13 h. Tot el què ens importa, ens afecta, ens emociona i ens diverteix hi cap. I qui més hi cap, ets tu que ens escoltes. Busca't entre les propostes que fem i et trobaràs.

Què busques? Criteri per opinar? Escolta els protagonistes quan els fem les preguntes que tu els faries. I després, les taules més plurals sense bronques: Jordi Cañas, Gemma Ubasart, Jaume Roures, Montserrat Nebrera, Joan B. Culla, Sònia Andolz, José Domingo, Dolors Camats, Joan Puigcercós, Laia Serra, Míriam Hatibi, Andreu Pujol-Mas, Jordi Barbeta, Pepa Martínez, Jesús Rodríguez, Mònica Sabata, Laia Bonet, José Manuel Garcia Margallo, Jordi Borràs, Albert Sáez, Manolo Milián Mestre, Tània Safura, Milagros Pérez Oliva, Alex Salmon... i segur que ens deixem veus, perquè en tenim moltes.

Què vols? Explicar-nos què et passa? "En primera persona del plural", l'espai perquè els conflictes els expliquin els qui els viuen. Vols que t'ajudem a trobar referents i arguments per entendre què ens passa? David Fernández i Xavier Antich al "El racó de pensar". Vols que et recordem com funciona la societat? "No hi ha drets", amb Iolanda Fresnillo. O com funciona l'economia? L'Informe econòmic de Xavier Sala-Martin.

On vius? Perquè potser els divendres parlarem dels teus carrers, del teu poble, de la teva ciutat a "I visca la terra!" amb la UM de la Laia Claret voltant pel territori i en Gerard López convocant els problemes compartits a l'estudi.

Com t'ho passes bé? Llegint? Màrius Serra i la taula de llibres al Lecturàlia, els dilluns. Navegant? Genís Roca, Albert Cuesta, Albert Murillo, Mariola Dinarès i l'actor i youtuber Pol Gisé a "Amb xarxa o sense", els dimarts. Penjant-te de la tele i les sèries? Àlex Gutiérrez, Santi Villas, David Àvila, Sílvia Comet i Cristina Bordas a "Mediats i serioses, S.L.", els dimecres. O prefereixes enfilar-te als escenaris? Els dijous escolta "El galliner" amb Àlex Gorina, Gemma Ruiz, Alfons Gorina, Marta Vives i Núria Marin... però els divendres, "Deixa que soni" la música, amb Blai Marsé i Miqui Puig.

I tot això seria més avorrit i més difícil d'explicar sense la Sala de Màquines, d'Adrià Cuatrecases i Sergi Vives: Premsadora, Traductora, Argument de consens i els divendres, per anar-nos-en amb la versió exacta del què ha passat, "Desinforme Setmanal".