L'actualitat no descansa i "El matí de Catalunya Ràdio" té la missió de buscar respostes, també a l'estiu. Intentem resoldre les preguntes del dia a dia amb els protagonistes i els millors analistes del país. Tot amb el rigor de la ràdio nacional de Catalunya i un ampli ventall de col·laboradors.

 

John Carlin ens oferirà la mirada crítica des de Londres d'aspectes històrics, sociològics i esportius; Núria Graham, la cantant vigatana, versionarà grans cançons acompanyada de convidats particulars; Roger Mas i David Carabén prendran el timó del programa per compartir converses de taberna; el cineasta Albert Serra i el crític Àlex Gorina analitzaran com ha tractat la gran pantalla personatges històrics com Napoleó, Joana d'Arc o Hitler.

Les periodistes Gemma Ruiz i Laura Serra reivindicaran dones de l'escena catalana; l'Anna Pérez Pagès i l'Antonio Baños compartiran les aventures dels seus viatges; el redactor del Wall Street Jornal, Jon Sindreu, serà la veu econòmica del programa i el divulgador Joan Antoni Català la veu científica; i el líder d'Obeses Arnau Tordera repassarà les pitjors cançons de la història de la música, mentre Miquel Tejada juga amb els oients i un piano.