25 anys de Wembley! A "El matí" recordem la primera Copa d'Europa del Barça!

Joaquim Maria Puyal, Antoni Bassas, Pilar Calvo, José Mari Bakero, Ronald Koeman, Pep Guardiola, Àngel Mur, Txema Corbella, Jordi Cotrina, Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, Inés Arrimadas i Albano Dante Fachín! Tots ells han passat per l'especial d'"El matí de Catalunya Ràdio" dedicat als 25 anys de Wembley!
El Puyal, la Calvo i el Bassas, el trident de Catalunya Ràdio a Wembley

El Puyal, la Calvo i el Bassas, el trident de Catalunya Ràdio a Wembley

La falta de Koeman: "Tocarà Stóitxkov, pararà Bakero i picarà Koeman"!

El Puyal es va avançar al que passaria! Va ser una falta assajada o no? Amb aquesta incògnita hem obert l'especial d'"El matí de Catalunya Ràdio" dedicat als 25 anys de Wembley. A taula, el Puyal ho té clar!

"He llegit que el Koeman deia que aquest gol no l'havien assajat, i en canvi crec recordar que el Koeman, el Bakero i l'Stóitxkov alguna vegada l'havien intentat, si no, no ho hauria avançat. Aquesta seguretat del 'tocarà Stóitxkov, pararà Bakero i picarà Koeman' la tenia perquè crec que alguna vegada havia vist això."

I què diu el Bakero? Es mira la foto del Jordi Cotrina, present a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio

"Si veus la meva posició, vaig sortir una mica per deixar més espai a Ronald i sempre explico que vaig veure el gol abans que ningú perquè una vegada passa la tanca, Koeman no veu res, i jo veia perfectament la porteria, hauria d'haver pagat per veure aquesta falta!"

I en Koeman, l'artífex del gol? També ha passat per "El matí de Catalunya Ràdio" per explicar la seva visió

"No estava preparat, als entrenaments havíem assajat moltes faltes, però diferents a aquesta. La vam decidir a l'últim moment! Ens va passar pel cap poc abans de treure-la. S'havia d'obrir la tanca, necessitava sort perquè la pilota superés els defensors de la Sampdoria i xutar fort i col·locar-la bé al costat del porter i crec que el problema per Pagliuca és que va veure la pilota una mica tard."

 

Els polítics fan de Puyal! Junqueras, Arrimadas i Dante Fachin narren el gol de Koeman!

A Carles Puigdemont, que també ha participat a l'especial d'"El matí de Catalunya Ràdio", li ha tocat fer de Puyal i posar nota als seus companys parlamentaris. I la veritat, al president de la Generalitat, no li ha costat gens ni mica posar bones notes

"He quedat meravellat i he vist que la poítica ha robat grans narradors de futbol, la Inés ha estat molt bé i l'Álvaro Dante Fachin, ostres, amb el millor estil dels clàssics narradors americans que parlen del futbol amb aquella gràcia... El gol va ser un esclat d'alegria, el vam viure en comunitat uns quants i era com una catarsi llargament esperada, savíem que era més que un gol, allò canviava una era"

Un taxista viatjarà a Londres!

Toni Belmonte, Pablo Vilasanjuan, Jordi Alegre, César Vázquez i Roger Mateu s'han posat davant de Joaquim Maria Puyal per narrar el gol de Koeman. Narracions professionals, passionals, imaginatives, afòniques..., i la narració de Toni Belmonte, un taxista que hi ha posat el cor. El Puyal els valora tots, però tria en Toni

"M'ha semblat genial, des de dos punts de vista: no és estudiant de comunicació, ni periodista, és taxista! I està en una situació d'inferioritat. Ha fet aportacions de creativitat que tenen molt valor, una cosa diferent, amb personalitat i a més a més, a mi els taxistes em cauen molt bé!"

VÍDEOS RELACIONATS

ÀUDIOS RELACIONATS