"El matí de Catalunya Ràdio"

"El matí de Catalunya Ràdio", des del Teatre-Auditori de Sant Cugat

Mònica Terribas i el seu equip celebren els 20 anys d'aquest amfiteatre en un programa especial ple de sorpreses

Actualitzat

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, es farà aquest divendres des del Teatre-Auditori de Sant Cugat. El programa vol commemorar els 20 anys de l'amfiteatre i hi haurà entrevistes amb l'advocat i exjutge Baltasar Garzón i amb l'actor i productor Antonio Banderas.

"El matí de Catalunya Ràdio" començarà fent un repàs de l'actualitat. A dos quarts de nou, Mònica Terribas entrevistarà Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat. A la tertúlia per interpretar la realitat intervindran Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Carme Colomina, cap d'Internacional del diari "Ara"; Josep Maria Vallès, director del "Diari de Sant Cugat" i de la revista "Tot Sant Cugat"; Ramon Grau, editor del "Diari de Sant Cugat" i president del grup Totmedia, i Miquel Herrada, director de  "Cugat.cat".

A un quart d'onze Mònica Terribas entrevistarà l'advocat i exjutge Baltasar Garzón, que serà en una unitat mòbil. A dos quarts d'onze entrevista telefònica amb Antonio Banderas, productor i protagonista de la pel·lícula "Autómata", que s'estrena aquest divendres als cinemes. A tres quarts d'onze, arribaran els Minoristes, amb 'L'actualitat a la carta', per Xavier Bertran i Toni Albà i 'L'entre paraules', de l'escriptor Ramon Solsona.

Més tard, actuació i entrevista amb La Porta dels Somnis amb Virgínia Martínez, a la veu, i, a les la guitarres Jaume Saltor i Oriol Saltor. A partir d'un quart i cinc de dotze, Mònica Terribas entrevistarà Ramon Madaula, actor a l'obra "El rei Lear" i Pep Tugues, director del Teatre-Auditori de Sant Cugat. En acabar, actuació i entrevista a Izah i tornen els Minoristes amb 'En el capítol anterior'.

Passat el butlletí de les dotze, actuació i entrevista a The Risas, amb Pol Cortés, Albert Martínez, Martí González, Dani Hernández, Ramon Regada i Andreu Marquès. Després, el 'Temps a la carta', amb Francesc Mauri, i entrevista a The Mamzelles.

Per acabar el programa, 'Què ens hem deixat?' i actuació i entrevista de The CrazyCmos.

Si hi voleu assistir com a públic, cal que envieu un correu a entrades@catradio.cat.

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa cada dia de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut