El Gran Premi de San Marino, en directe des del circuit Marco Simoncelli, a "Univers MotoGP"

El diumenge 10 de setembre, a les 13.30, Catalunya Ràdio transmetrà el tretzè Gran Premi de MotoGP de la temporada, amb Damià Aguilar en directe des del circuit Marco Simoncelli de Sant Marino (Itàlia).
Damià Aguilar

Damià Aguilar

Catalunya Ràdio transmetrà diumenge el Gran Premi Tribul Mastercard de MotoGP de San Marino (Itàlia), tretzena cursa del Mundial de motociclisme. David Clupés, amb l'equip del "Tot gira", conduirà des de Barcelona "Univers MotoGP", en què Damià Aguilar explicarà en primera persona, des del Misano World Circuit Marco Simoncelli, tot el que hi passi, amb un seguiment especial dels pilots catalans que hi participen. Lluís Costa farà l'anàlisi de la cursa.

L'italià Andrea Dovizioso defensarà l'ajustat lideratge del campionat, amb 183 punts, només 9 punts davant del segon classificat, el cerverí Marc Márquez (174 punts), i a 13 del tercer, el figuerenc Maverick Viñales (170 punts). En quart lloc hi ha l'italià Valentino Rossi (157 punts) i en cinquè, el sabadellenc Dani Pedrosa (148 punts). Entre el primer i el cinquè classificats hi ha només un estret marge de 35 punts.

 

catradio.cat/motogp