Vols viure un dia d'estiu inèdit?

Fes-te la Festa amb Catalunya Ràdio, el divendres 15 de juliol!

El dia 15, Catalunya Ràdio celebra una festa d'estiu al Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels. Un escenari ideal perquè grans i petits gaudeixin de les activitats d'aigua del canal i d'una festa radiofònica! Agafa la crema solar i el banyador!

Actualitzat

Des de les 10 del matí i fins a les 7 de la tarda, podràs accedir al Canal Olímpic de manera gratuïta per ser un dels espectadors excepcionals del programa especial de ràdio que farem en directe al recinte olímpic. Tots els realitzadors desfilaran pel programa especial, també tindrem actuacions musicals i moltes sorpreses. Viu la festa d'estiu de Catalunya Ràdio mentre fas caiac, pàdel surf, et banyes amb els inflables més divertits o fas bicicleta pel voltant del canal! Agafa la crema solar i el banyador!

I si ho prefereixes, també t'hi portem en autocar. Catalunya Ràdio posa 1 autocar des de Barcelona. Si vols reservar les teves places, envia un correu electrònic indicant el nom, cognoms, telèfon de contacte i places reservades.

festabarcelona@catradio.cat

Si ets dels 50 primers, et confirmarem el transport, que inclou l'anada i la tornada al mateix punt de sortida.

No t'ho pensis més i fes-te la festa, aquest estiu, amb Catalunya Ràdio!

 

ATENCIÓ: 

Si ens acompanyes al Canal Olímpic, existeix la possibilitat que l'equip de Catalunya Ràdio faci fotografies i vídeos de la sortida o de dins de l'autocar i que després els emeti per les plataformes de comunicació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Per tant, entendrem que ens atorgues el teu consentiment per fotografiar i gravar la teva imatge i perquè la incloguem en els programes que t'hem comentat o en espais promocionals sense cap limitació territorial ni temporal. També hauràs d'informar el teu acompanyant del que t'expliquem en aquesta comunicació.

La teva informació de caràcter personal quedarà inclosa al fitxer audiovisual de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i es tractarà amb la finalitat de gestionar la sortida que t'estem comunicant i fer possible l'emissió del programa que t'hem comentat. Si vols exercir els drets d'accés, de rectificació, de cancel·lació o d'oposició que marca la llei ens hauràs d'enviar una comunicació al Servei d'Atenció a l'Audiència, Carrer Jacint Verdaguer, s/n, 08970 de Sant Joan Despí. Més informació a la nostra política de protecció de dades.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut